K&H MNEB VALORANT: Ők volt a nyári minor kupa legjobbjai

K&H MNEB VALORANT: Ők volt a nyári minor kupa legjobbjai

A topjátékosok, amikor tehették, cipelték hátukon a csapataikat.

Nagyon könnyed győzelmet aratott a Rapid Ninjas a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupájának nagydöntőjében, a címvédő iPon Esport ötösének nem igazán volt beleszólása a körök alakulásába. Ettől függetlenül mind ők, mind a Békéscsabai Esport Egyesület büszke lehet az elért eredményére, ugyanis Magyarország egyik legnagyobb VALORANT-tornáján állhattak fel a virtuális dobogó második és harmadik fokára. Az alábbiakban megtaláljátok azokat a játékosokat, akik a versenyen a legjobb teljesítményt tudták felmutatni a fontosabb kategóriákban.

Legjobb KDA - Rapid Ninjas HussaR - 2,57

Messze kiemelkedik a mezőnyből a veterán FPS-játékos, aki CS:GO-ban és VALORANTban elképesztő eredménylistával büszkélkedhet. Főleg KAY/O, Viper és Omen fordult meg a nyári győztes csapatkapitányának a kezében.

Legjobb ACS/Map - Rapid Ninjas Chadi - 286

Az átlagos harcolási statisztikában (average combat score, avagy az adott pályán összegyűjtött killekből, támogatásokból, valamint kiosztott sebzésből összegyűrt mérőszám) szintén egy RN-játékos végzett az élen. (Giga)Chadi a torna talán legjobb Chamber teljesítményeit tudta lerakni az asztalra, ez a kicsit brokennek is nevezhető ügynök az ő kezében valódi veszedelem volt minden mérkőzésen.

Legjobb előkészítő - iPon Esport Tishler - 10,5-ös K/Map és 157-es ACS/Map

A címvédés elmaradt, de a második helyet abszolút megérdemelten húzta be az iPon Esport, amely csapatban Tishler nagyon különleges helyzetben volt minden összecsapáson. Ő gyűjtötte be arányaiban a legkevesebb killt, valamint az ACS-e is legkevesebb volt a teljes mezőnyben. Mivel Sovát és Sage-et játszott számos alkalommal, ezért inkább a társak kiszolgálása volt a legfőbb feladata. Ezt alátámasztja, hogy a KDA-ja  elérte az 1,37-et, amely az átlagos halálozási számnak és a számos assistnak köszönhető.

Összességében a Rapid Ninjas minden egyes játékosa kimagaslóan jó teljesítményt nyújtott az egész tornán, nem véletlen diadalmaskodtak úgy, hogy egyetlen pályát sem (!) veszítettek el. Chadi és HussaR mindenki fölé helyezhető a nyers számok alapján, de a legtöbb montage-videóba beillő megmozdulást talán nem is ők, hanem LcdFFF szállította. Az iPon leglátványosabb jeleneteit összehozó tagjának bátran oda lehet ítélni a "clutch király"-címet, rengeteg nehéz helyzetet oldott meg teljesen egyedül.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az iPon Esport legjobbja a nyári minor kupán?