Hirdetés

Egy Fortnite teória szerint sötét korszak várhat ránk

A játék kezdete óta erre utalnának?

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

A Fortnite-ban már számos esetben nagy jelentőséggel bírtak az apróbb utalások a játék jövőjére nézve, amelyeket csak az igazán szemfüles rajongók vehettek észre. Mivel egy bonyolult és előre megírt történetszál szerint haladnak az események a Battle Royale-ban, akár az is lehetséges lehet, hogy évekkel ezelőtti jelek megmutatják számunkra a következő fejezetek történéseit. 

Shiina – a híres szivárogtató – a napokban osztott meg egy teóriát, miszerint az új chapterök elején megjelenő Battle Bus képek, sötét jövőt jósolnak a számunkra.

Ahogy a három chapter Battle Busos képein láthatjátok, olyan mintha egyre közelebb kerülnénk az éjszakához. Ez a legtöbbek szerint azt jelenti, hogy sötét korszak várhat ránk a következő fejezet során, amire további lehetséges bizonyítékot is talált néhány kommentelő.

Elég hamar elfelejtettük – legalábbis én–, hogy a fenti kép valószínűleg egy főgonoszt rejt, akinek köze van a folyamatosan terjedő, és ezáltal a szigetet leuraló Reality Treehez. Egyenlőre ezekből a részinformációkból nehéz levonni konkrét következtetést, de a seasonből még visszalévő hetek valószínűleg további adatokkal szolgálnak majd a számunkra.

Ti nektek van valami Fortnite teóriátok?

Szerintetek igaz ez a teória?

 • 17 %
 • 50 %
 • 33 %
Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Detrix 1 napja
  Éjszaka teremtményei, gyülekezzetek!
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • GeryDee 17 órája
  Tetszik ez a konteó
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés