Hirdetés

Nem túl sikeresek a Netflix mobilos játékai

Ti tudtatok egyáltalán erről a lehetőségről?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

A Netflix nehéz hónapokat tudhat maga mögött, hiszen a fennállása óta először csökkent jelentős mértékben – 200 ezerrel – az előfizetőinek a száma. Ennek következtében változásokat eszközölnek, például igyekeznek szigorítani a jelszó megosztáson, és ezáltal a azon, hogy egy fiókot a megengedettnél sokkal több felhasználó vegyen igénybe. Továbbá még idén érkezhet a Netflix olcsóbb verziója, ahol a műsorokat reklámblokkok szakítják meg – hasonlóan a televízióhoz.

Tavaly év végén jelentették be, hogy a kínálatukat videójátékokkal fogják bővíteni, amelyből mára 24 elérhető az alkalmazásban. Annak ellenére, hogy ez az felhasználóknak nem kerül további költségbe, elenyésző az érdeklődés. A 221 millió előfizetőből csupán 1,7 millió használja napi szinten a mobilos játékszolgáltatást, amely kevesebb mint egy százalék.

A probléma főként abból adódhat, hogy a felhasználók nincsenek tisztában ezzel a lehetőséggel, ezért alkalmuk sincsen a a Netflix Gaming oldalának megismerésére, pedig a kínálatban többek között olyan játékokkal találkozhatnának mint a Stranger Things vagy a MoonlighterA cégóriás célja az, hogy a lehető legjobb játékélményt legyen képes nyújtani, ezért a 2022-es év végére 50 játékra tervezik bővíteni a katalógusukat. 

Nyilvánosságra hozták, hogy több streaming tartalom adaptálásán is dolgoznak A vezércsel, A nagy pénzrablás, Árnyék és Csont –, amelyeknek érdemes lesz adni egy esélyt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te tudtad, hogy a Netflixnek vannak játékai?

 • 13 %
 • 88 %
Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • MesterTeemo 1 hónapja
  Nemtom, lehet mondjuk azért mert netflix előfizetés nélkül nem is lehet őket használni? xD értem én hogy bevétel meg csökkent az előfizetők száma valahogy kompenzálni kell de azért ez nevetséges :'D
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés