LoL: Eltiltották egy életre a TSM egykori vezetőedzőjét

LoL: Eltiltották egy életre a TSM egykori vezetőedzőjét

Nincs itt semmi látnivaló, csak egy újabb botrány a Team SoloMid LoL-csapatában.

Egészen hihetetlen, hogy mennyi "szennyese" van a világ legértékesebb e-sportszervezetének, a Team SoloMidnek. Az amerikai klub LoL-csapatánál ismét büntetést kellett eszközölni, ezúttal az egykori vezetőedzőt, Peter Zhangot vette elő az LCS, az észak-amerikai topliga vállalhatatlan viselkedése miatt.

Mit követett el Peter Zhang, a TSM és a TSM Academy egykori vezetőedzője, a klub játékosfejlesztéséért felelős ágának vezetője?

A vizsgálatok kiderítették, hogy a kínai szakember 250 000 dollárnyi fizetésre tette rá a kezét, amit két játékosnak kellett volna megkapnia. Emellett Zhang megegyezett egy egykori TSM-játékossal, hogy eladja a gépjárművét oly módon, hogy az adásvételből származó összeget az egykori tulajdonos kapja meg. Végül félrevezetés és rengeteg magyarázkodás után a 80 000 dolláros eladási árból 35 000 dollárt kapott meg az egykori TSM-es idéző, a többi az edzőnél maradt. Az utolsó ügyben kölcsönmegállapodásokat kötött Zhang több játékossal, azonban 4500 dollárt sosem fizetett vissza a playereknek.

Milyen büntetést kapott Peter Zhang?

Az LCS-szabálykönyv többszöri megsértése miatt a TSM egykori vezetőedzőjét egy életre eltiltották minden Riot Gameshez kapcsolódó versenytől, csapattól és eseménytől. 

A TSM jelenleg az LCS 2022-es nyári szezonjában a tabella hetedik helyén található. Az utolsó három fordulóban Maple-ékre a szezon meglepetéscsapatának számító CLG, a 2021-es Worldsön még negyeddöntőt játszó C9 és a TSM egyik legnagyobb riválisának tekinthető FlyQuest vár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a TSM bejut a rájátszásba (top 8-ban végeznek)?