k1to visszatért a BIG kezdőjébe

k1to visszatért a BIG kezdőjébe

A Roobet Cup 2022-n beugróként bajnokká váló k1to visszaküzdötte magát a kezdőbe.

Az őszi szezontól k1to váltja tiziaNt a BIG kezdőjében – jelentette be a szervezet. K1to az ide év nagyrészét a BIG akadémiájában töltötte, ahol irányítóként dolgozott a csapattal. TiziaN a változás ellenére a BIGnél marad, a szervezet CEO-ja szerint egy új szerepet kap, de nem árulták el, hogy milyet. A hír azután egy bő héttel futott be, hogy tabseN és gob b egészen 2027-ig meghosszabbította a szerződését

A kezdőből hátralépő tiziaN 2018-ban csatlakozott a BIGhez. Ugyan nem volt a csapat sztárja, de fontos szerepe volt a trófeáik megszerzésében 2020 nyarán: DreamHack Masters Spring 2020, cs_summit 6 Europe, DreamHack Open Summer 2020 és FunSpark ULTI 2020 Europe Final címeket nyertek akkor. Két évvel később, a Roobet Cup 2022 volt az utolsó verseny, amit a BIG tiziaNnal húzott be – bizonyos értelemben ez jelentette számára a véget is.

A Roobet Cup 2022-n ugyanis k1to ugrott be a betegség miatt kieső faveN helyére, az online tornán pedig nem volt párja a BIGnek. Ahogyan a BIG CEO-ja is kiemelte a nyilatkozatában, „k1to nagyon keményen dolgozott az elmúlt hónapokban a visszatérésén és kiemelkedő teljesítményekkel győzött meg minket a BIG OMEN Academyben.”

A BIG felállása

Johannes tabseN Wodarz
Florian syrsoN Rische
Josef faveN” Baumann
Karim Krimbo” Moussa
Nils k1to” Gruhne

Fatih gob b Dayik (edző)

Az átigazolási időszak legfrissebb hírei egy helyen

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!