A Warner Bros. egyelőre nem tapossa el a Kék Bogarat

A Warner Bros. egyelőre nem tapossa el a Kék Bogarat

A mexikói szuperhősről készülő alkotás már az utómunkálatoknál tart és jövő nyáron kerül a mozikba. 

Mostanában nehéz idők járnak a DC-filmek és sorozatok rajongóira, mivel a Warner Bros. és a Discovery egyesülése miatt a gyeplőt átvevő David Zaslav komoly tisztogatásokat csinált a folyamatban lévő projektekkel kapcsolatban. Először is kukázták és simán leírták az adóból a már majdnem kész Batgirl filmet, továbbá elkaszáltak egy Scooby Doo projektet, plusz több sorozattervet is. A rajongók körében persze eluralkodott a pánik és mindenki a saját kedvencét féltette, szerencsére azonban akadt néhány jó hír is, például a Constantine sorozat továbbra is zöld úton halad. 

A démonvadász kalandjai mellett úgy tűnik, hogy a készülőben lévő Kék Bogarat sem tapossa el a Warner, ami annak köszönhető, hogy a stúdió fejeseinek bejött a projekt és úgy látják, illeszkedni fog a DCEU univerzumába, meg abba a bizonyos Marvel koppintás 10 éves tervbe. A film egyébként eredetileg a HBO Maxon jelent volna meg, viszont bizalmat szavaztak neki és előléptették mozis produkciónak, a megjelenés pedig előreláthatólag 2023 nyarán lesz esedékes. Sokan most vakarhatják a fejüket, hogy mi is az a Kék Bogár? Nos, a film előreláthatólag az első mexikói szuperhőst viszi majd a szélesvászonra, aki egy földönkívüli szerkezetnek köszönhetően szupererőre tesz szert. A forgatásról persze kiszivárgott már ez-az, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A DC-moziverzum előtt amúgy komoly hónapok állnak, jön mondjuk Dwayne Johnson Black Adam mozija, plusz érkezik a Shazam! 2 is, meg iparági pletykák alapján pont kerülhet annak az ügynek a végére is, hogy ki lesz az új, vagy jelen esetben régi Superman. Ben Afflek mondjuk még szerepelni fog az Aquaman 2-ben, plusz a Flash filmet is bemutatják annak ellenére, hogy a főszereplőt életre keltő Ezra Miller IRL tolja a Félelem és reszketés Las Vegasbant. Ettől függetlenül, nem áll jól a DC szénája, pedig milyen jól is elsülhetett volna a dolog. Na mindegy.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!