Szeptemberben érkezik a Half-Life 2 VR mod nyilvános bétája

Szeptemberben érkezik a Half-Life 2 VR mod nyilvános bétája

Ingyenesen elérhető lesz bárki számára.

A SourceVR Mod Team nevet viselő csapat öt év kemény és kitartó munka után, végre elérkezett a Half-Life 2 VR mod fejlesztésének azon szakaszába, ahol indokoltnak látják a nyilvános béta kiadását. A játékot a Half-Life: Alyx stílusában készítették el, a privát tesztelés során pedig csupa pozitív visszajelzést kaptak. Ezen felbuzdulva döntöttek úgy, hogy szeptembertől bárki számára elérhetővé teszik az alkotásukat. 

Ezzel párhuzamosan közzétették az előzetest, ami nagyon profi munka benyomását kelti, és igazi kedvcsinálóként hat a rajongókra.

A modot az használhatja aki rendelkezik a Half-Life 2-vel és SteamVR-kompatibilis headsettel. A játék lehet, hogy egy ideig csak különálló telepítőről lesz elérhető, mivel a fejlesztők jelenleg a Valve jóváhagyására várnak a Steamen való megjelenéshez. Továbbá fontos az is, hogy önálló eszközön nem, csak számítógéphez csatlakoztatva élvezhetjük majd.

Az alkotók jövőbeli tervei közé tartozik a Half-Life 2: Episode One és Episode Two VR verziójának az elkészítése is, melyeknek a nyilvános béta során megjelenő problémák kijavítása után látnak neki. A VR headsettel rendelkező gamereknek tehát érdemes várni a szeptembert, mert egy különleges kalandban lehet részük hála a SourceVR Mod Teamnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hogy tetszett az előzetes?

  • 75 %
  • 0 %
  • 25 %