Nevezz a nemzeti selejtezőre és légy részese a 10 ezer dolláros Dota 2 CEE Champions versenyének!

Nevezz a nemzeti selejtezőre és légy részese a 10 ezer dolláros Dota 2 CEE Champions versenyének!

CS:GO-ban már egy jó ideje megrendezik ezt a tornát, a Dota 2 viszont most debütál és rögtön két magyar csapatnak is van lehetősége bejutnia a CEE Champions csoportkörébe.

A közép-kelet-európai bajnokságban összesen 18 ország 32 együttese csap majd össze a 10 ezer dolláros (3,8 millió forint) összdíjazásért. A legjobb hír, hogy Magyarország is rendezhet nemzeti selejtezőket, melynek már az időpontjai is megvannak.

Nemzeti selejtező

Két esetben is bizonyíthatnak a jelentkezők és mindegyik kvalifikációból 2-2 gárda jut be a zárt selejtezőbe. A szabályok szerint olyan csapatok vehetnek részt, melyeknek 3/5 játékosa az adott nemzetiséghez tartoznak, ezesetben magyarok. A nyílt selejtezőkben egyetlen ágon kell végigküzdenie magát a résztvevőknek és minden egyes kör BO1-es rendszerben zajlik. A zárt selejtezőben résztvevő 4 együttes utána 2db BO3-as mérkőzésben dönti el, hogy kik folytathatják a CEE Champions csoportkörében. Vigaszág itt sem lesz.

További információkért és a jelentkezésért az alábbi linkekre kattintsatok:

  1. nyílt selejtező jelentkezés (augusztus 22.) – 18:00
  2. nyílt selejtező jelentkezés (augusztus 23.) – 18:00

CEE Champions

A CEE Championson nemzeti selejtezői szeptember 11-ig tartanak a régióban, ami után a bejutó csapatokat 8 négy fős csoportra osztják szét és GSL-formátumban (BO1-es meccsek) dől el a két továbbjutó sorsa. A rájátszásban egyenesági kiesés rendszer lesz, Bo3 mérkőzésekkel. A teljes versenyt online bonyolítják le a szervezők.

A nyílt és a zárt selejtezőkről is lesz élő, magyar közvetítés!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!