A Fortnite története: Összemosódó valóságok

A Fortnite története: Összemosódó valóságok

Mai napig reménykedünk a Cube visszatérésében.

A Fortnite negyedék évadában rettentően sok hatás érte a játékosokat, ami következtében teljesen elmerülhettek, a játék éppen kialakuló történetében. A kidolgozott storyline-ban minden összefügg mindennel, ezért mindennapos lett a teóriák megvitatása, és a különleges nyomok keresése a szigeten. A Season 4 alatt történtekről az alábbi cikkből tájékozódhatsz:

Az előző évad úgy zárult, hogy az égen megjelent egy hatalmas repedés, ami jelentős hatást gyakorolt a  2018. július 12-én kezdődő Season 5-re. Az esemény következtében a párhuzamos valóságok összeolvadtak, ez pedig számos változást idézett elő a szigeten. Régi területek tűntek el, és újak jelentek meg, köztük a Mosty Mire-t felváltó óriási sivatag, mexikói városok, roncstelep, Lazy Links és Viking Village, Dusty Divotot pedig benőtte a növényzet.

A Battle Pass-ban itt is találkozhattunk jó itemekkel, azonban már nem mondanám annyira kiemelkedőnek, mint az ezt megelőző évadokban. Megszerezhető volt a Drift, a Redline és a Ragnarok is.

Rögtön a season első napján köszönthettük a Fortnite második járművét, a golfkocsit. Ez a bevásárlókocsihoz képest sokkal több előnnyel bírt, elég csak arra gondolni, hogy motor hajtja. 

Jó pár olyan tárgy került hozzáadásra, melyek neve már az új játékosok számára is ismerősen csenghet, mivel akár éveken át találkozhattunk velük. Ekkor vehettük először kezünkbe a Grapplert a Submachine Gunt, a Compact SMG-t, a Double Barrel Shotgunt, a Rift-to-Got és még további itemeket. A bővített listát, és a skineket az alábbi galériában vizsgálhatjátok meg közelebbről:

All Terrain Kart

A galériáért kattints a képre!

Az égen található rés lassan zsugorodni kezdett, miközben lila színt öltött magára, és villámokat szórt a szigetre. A teljes bezáródása előtti utolsó villámcsapása, minden eddiginél nagyobb volt, és létrehozta az évad legendás lila kockáját, a Cube-ot. A kocka gurulni kezdett a szigeten, miközben rúnákat égetett a talajba, ezzel erőt gyűjtve. Végső útja Loot Lake-hez vezetett, ahol elnyelte a víz. 

Ez volt tehát a Season 5 összefoglalója, ahol végre találkozhatunk, a játék későbbi szakaszaiban is nagy szerepet kapó lila kockával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted valaha visszatér a Cube?

  • 20 %
  • 20 %
  • 60 %