Jövő hónapban egy sor Disney- és Marvel-filmet, valamint játékot lepleznek le

Jövő hónapban egy sor Disney- és Marvel-filmet, valamint játékot lepleznek le

Ne hagyd ki te sem az eseményt!

Amennyiben szereted a Marvelt, a Csillagok háborúját, esetleg más Disney-filmeket és játékokat, akkor van egy jó hírünk a számodra. Utóbbi ugyanis bejelentette, hogy a szeptemberi D23 Expo során különleges Disney & Marvel Games bemutatóra is számíthatunk.

Szeptember 9. és 11. között rendezi meg a Disney a nagy D23 Expót, ahol a rajongók mindenféle leleplezésre és bejelentésre számíthatnak a közelgő Disney-filmekkel kapcsolatban, beleértve a Star Wars és MCU projekteket is. A D23 főként a közelgő Disney-filmekre koncentrál majd, de lesz egy különleges játékbemutató is az eseményen, ahol mind a Disney, mind a Marvel videojátékok megtekinthetők lesznek. Maga a showcase már az első napon várható, magyar idő szerint este 10 órakor.

Mire számíthatunk?

A Disney & Pixar Games, a Marvel Games, a Lucasfilm Games és a 20th Century Games mindegyike kiállít projekteket az eseményen. A korábban bejelentett játékok, mint például a Disney Dreamlight Valley és a Marvel's Midnight Suns szintén megjelennek az eseményen, ahogyan a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is, amely az év elején jelent meg. De ami talán a legizgalmasabb, az a rejtélyes projekt, amin a Skydance New Media dolgozik, a hírek szerint Amy Hennig vezetésével. Mivel nagyon keveset tudni a készülő játékról, minden információmorzsára érdemes lecsapni.

Mi az, amiben egyelőre csak reménykedünk?

Két ilyen projekt is van, amely nem biztos, hogy kap perceket a bemutatón, ugyanis egyelőre nem jelentették be. Az egyik a Star Wars Jedi: Fallen Order várva várt folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor. A cím mögött óriási a felhajtás, a rajongók nagyon várják már a programot, ennek ellenére lehetséges, hogy az Electronic Artsnak más tervei vannak vele, és nem a D23 során mutatná be. A másik ilyen a a MachineGames fejlesztésében lévő Indiana Jones játék. Reméljük csak a bejelentés maradt el, és mindkét játék kap némi megjelenést az expón.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nézed majd a bemutatót?

  • 0 %
  • 100 %