Gyengül Cristiano Ronaldo a FIFA 23-ban

Gyengül Cristiano Ronaldo a FIFA 23-ban

Szerinted hanyas OVR ratinget kéne kapnia Ronaldonak?

A FIFA 23 hírek tartják lázban a futballszeretőket, folyamatosan érkeznek információk, szivárogtatások, videók és előzetesek. A FIFA 22 már háttérbe szorult, a közösség figyelme már az utolsó FIFA-EA együttműködés fele irányul. Az egyik legizgalmasabb minden évben, hogy ki milyen ratinget kap, nő vagy csökken-e az előző évekhez képest. Néhány sztár ratingjét az EA előzeteseiben láthattuk, ilyen Benzema vagy Kane például, de leakereknek köszönhetően mások értékeit is megtudtuk.

A legtöbben persze Messire és Ronaldóra kíváncsiak, nos úgy tűnik utóbbi gyengült a FIFA 22-höz képest, de az argentinnak is jó esélye van erre.

Utoljára a FIFA 11-ben kapott ennyire „gyenge" ratinget. Most 91-es OVR erőssége van, ez egyel romlik, de a Pace, a Dribbling, a Shooting is kettővel, a Passing eggyel csökkent, míg a Defence és a Physical maradt 34-es és 75-ös.

Annak fényében ez nem túl meglepő, hogy a 37 esztendős legenda már jóval kevesebbet tud hozzátenni csapata játékához, mint fénykorában, de ezzel semmi gond nincs a korát figyelembe véve. Gólokat ugyan rúg, de nem egyenletesen, ráadásul aránytalanul sok lövést vállal el csapaton belül, miközben a védekezésben szinte egyáltalán nem veszi ki a részét.  Ez alapján még azt is megkockáztatom, hogy a 90-es rating is túlzó neki, annak ellenére, hogy elismerem az elért eredményeit.

Ti mit gondoltok erről? 

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted reális Ronaldo 90-es OVR ratingje?

  • 20 %
  • 80 %
  • 0 %