Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Karim Benzema

Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Karim Benzema

Szép csöndben a Real egyik legnagyobb legendájává vált a francia támadó.

Karim Benzema a labdarúgás egyik legmegosztóbb figurája. Futballtudását jelenleg senki sem kérdőjelezi meg, ám ez még néhány éve sem volt így. Ronaldo árnyékában egy hasznos játékos volt, de a mostani szupersztár státuszát nemrég szerezte. Azonban pályán kívüli balhéi miatt sokan ellenszenvet éreznek iránta, ami nem meglepő és teljesen érthető. A FIFA 23-ban is az egyik top játékos lesz, akinek már kiderült az OVR ratingje, arca mégsem változott a játékban évek óta, pedig a valóságban nagy szakállt növesztett. Sorozatunk negyedik részében megnézzük, hogy mennyit változott a francia csatár az elmúlt tíz évben. Messi, Ronaldo és Lewandowski után jöjjön Benzema.

Madridi pályafutása elején kicsit háttérbe szorult Ronaldo, valamint eleinte Kaká, majd Bale mögött, de nagyon hasznos és jó csapatjátékosként segítette a csapatát, és ért el sikereket.

Idén egészen elképesztő formában futballozik, kulcsszerepe volt abban, hogy a Real megnyerte a Bajnokok Ligáját. Könnyen lehet, hogy 2022 aranylabdása lesz. Amennyiben a képre kattintasz, megnyílik a galériánk, amiben megnézheted, hogyan is változott a francia a FIFA 13 óta eltelt tíz FIFA-játékban.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!