Siessetek ingyen Doom-játékot szerezhettek az Epicnél

A tegnap elrajtolt QuakeConnak köszönhetően, több DOOM-játék is le lett árazva, az egyik még ingyenes is!

Nem csak a Rumbleverse lett ingyenes tegnap ez Epic Games boltjában, hanem egy igazi klasszikus is, méghozzá az 1997-es DOOM 64 is. Egészen augusztus 25. 17:00-ig be tudjátok húzni díjmentesen, ami egy igazán pokolian jó ajánlat.

A sorozat 25. évfordulója alkalmából 2020-ban kapott egy felújítást, ami többek között az irányításban, az FPS-ben, a látványvilágban és tartalomban is visszaköszönt, ugyanis kapott olyan pályákat is, amelyeket az eredeti játék nem tartalmazott. Történetét tekintve a Doom 2 folytatásaként szolgál. Ha valaki nem ismerné, röviden: „Évek teltek el azóta, hogy megállítottad a pokol invázióját a Földön. Az emberiség biztonsága érdekében karanténba helyezett UAC kutatási létesítményei a Marson elhagyatottan és elfeledve maradtak... egészen mostanáig. Egy lepusztult műholdról érkező jel arra utal, hogy egyetlen entitás maradt, és ez a lény képes feltámasztani a démonokat. Mint az egyetlen túlélő tengerészgyalogos, aki harcolt a Pokol erői ellen, magányos keresztes hadjáratra küldenek, hogy levadászd a Démonok Anyját, és megállítsd az újbóli démoni inváziót."

Ugyan 0 forintért „csak" a DOOM 64-et kapjuk meg, de a 2022-es QuakeCon részeként – amely augusztus 18-20-ig tart – a DOOM és a DOOM II 434 forint, a DOOM 3 1396 Ft. De ezeken kívül is több más játék is hatalmas, 60-75%-os akciót kapott, így aki szeretne játszani ezekkel a programokkal, érdemes mihamarabb ellátogatni a digitális boltba. Természetesen a névadó Quake is köztük van, amely most 1396 forintos árcédulát kapott.

Te melyiket fogod ezek közül megvásárolni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te már megszerezted az ingyenes DOOM 64-et?

  • 73 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 27 %