Izgalmas crossover érkezik a PUBG új frissítésével

Izgalmas crossover érkezik a PUBG új frissítésével

Ha csak egy videót nézel meg ma, legyen ez az!

Hát ez valami elképesztően király. Egy elképesztő crossoverrel jelentkezik a PUBG, ugyanis a 19.1-es frissítés során egy ikonikus és rendkívül népszerű franchise is tiszteletét teszi. A korlátozott ideig tartó együttműködési esemény keretében ugyanis a PUBG világába költözött az Assassin's Creed!

Az event természetesen új emote-okat, ejtőernyőket, kiegészítőket, és egyéb kozmetikai tartalmakat is hoz magával. Ráadásul nem hagyták ki a fejlesztők a ziccert, és még az ikonikus „leap of faith" ugrás is elérhető lesz. A PUBG az egyik úttörője volt a battle royale játékoknak, és élőszereplős online játékként rendszeresen új tartalmakat és funkciókat hoz be, hogy felrázza a játékmenetet, javítsa a hibákat és egyensúlyt teremtsen. Mióta ingyenes, papíron nagyon jól működik a projekt.

A 19.1-es frissítés az Assassin's Creed Abstergo Corporationt hozza be a Haven térképre. A cég átveszi az irányítást a térkép egyik épülete felett. Találhatunk benne egy rejtett Animus gépet is, valamint az épület tetején van a legendás párkány, amelyről a mélybe vethetjük magunkat, hogy aztán valami puhára érkezzünk (vagy ejtőernyővel tovaszálljunk). Valamint most először a jelenik meg a 16. season óta a Haven map.

A frissítésbe több új tárgy is bekerült. Az új MP9 fegyver a Deston térképen érhető el, és ez lesz az első olyan teljesen automata SMG, amely 9 mm-es lőszert használ, így alternatívát kínál a P90 helyére. Persze az egyensúly megtartása érdekében kisebb lesz a hatótávolsága, a sebzése és a tüzelési sebessége is. Valamint érkezik egy tárgy, amely mostantól bármelyik térképen megtalálható. A Folded Shield (hajtogatott pajzs) egy hordozható, bevethető fedezék, amely 1500 HP-vel rendelkezik. Az új Blue Chip Detector pedig egy elsődleges fegyverslotot használ, és 100 méteres körzetben szkenneli az ellenséget. Amikor talál egyet a közelben, pontokként mutatja meg a térképen. Kapunk új járművet is, a Pillar Security Cart, amely szirénával és egyéb fényekkel rendelkezik majd, a csomagtartója pedig lootot rejt.

Az alábbi videóban megnézheted az esemény előzetesét, amely nagyon jóra sikeredett véleményem szerint, még akkor is, ha kicsit furcsa Eziót és a társai pisztollyal a kezében látni.

Az Assassin's Creed crossover esemény augusztus 9-től szeptember 6-ig tart PC-n és augusztus 17-től szeptember 14-ig konzolokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc battle royale játékod?

  • 17 %
  • 17 %
  • 17 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 33 %