John Cena még több szerepet szeretne vállalni a Fortnite világában

John Cena még több szerepet szeretne vállalni a Fortnite világában

Lenyűgözte a Fortnite közösség.

John Cena – a pankrátor legenda és színész – július 28-án érkezett meg a Fortnite Item Shopjába, a játékosok pedig kitörő lelkesedéssel fogadták a csomagot, amely tartalmazta a harcos két különböző stílusú kinézetét is a további kozmetikai elemek mellett. Közel fél éve lehetett tudni, hogy valami készülőben van, hiszen ezt Cena egy poszttal jelezte ezt a követői számára. 

Sokunk arra számított, hogy a legújabb sorozata kapcsán mint Peacemaker találkozhatunk majd vele, azonban pankrátorként jelent meg a játékban. A legújabb bejegyzésében viszont további együttműködésre utal az Epic Games játékával.

„Lenyűgözött a Fortnite közösség fogadtatása, és nagyon hálás vagyok, hogy már saját kinézetem van a játékban. Keresem is a további lehetőségeket, hogy ismét a részese lehessek ennek." – írta.

Ebből kiindulva lehetséges, hogy Békeharcosként is bekerül a Battle Royale-ba, de ezt még nem vehetjük készpénznek. A nagy sikerű debütálás, azonban biztosan arra ösztökéli az Epic-et, hogy további módokat keressen a pankrátor Fortnite-ba való beillesztésére. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kell további John Cena tartalom a játékba?

  • 13 %
  • 13 %
  • 75 %