EU Masters 2022 nyár: Kisorsolták a Play-In csoportjait, holnaptól indulnak a meccsek

A Rekkleséket kiejtő GameWarddal is találkozhattok a nyitónap, ha nézitek a magyar streamet.

Befejeződtek az ERL-régió helyi bajnokságai, így semmi sem állhat az EU Masters 2022-es nyári szezonjának útjába. Az LEC alatti szint legerősebb csapatai már alig várják, hogy a 12.15-ös és 12.16-os LoL-frissítéseken egymásnak essenek az Idézők szurdokában. Két magyar játékosért is szoríthattok majd, azonban Bluerzor és Mumus100 annyira jól teljesített a spanyol, illetve lengyel ligában csapataival, hogy ők a főtáblán mutatkoznak be először. Addig a Play-In szakaszt követhetitek élőben magyar nyelven, ahonnan a legjobb négy együttes csatlakozhat a top klubokhoz.

De hol van az előző három szezon bajnoka, a Rekklest is soraiban tudó Karmine Corp?

A vert mezőnyben. A francia liga nyári alapszakaszában nagyon gyengén teljesített az EU Masters rekordere, egyszerűen nem tudták a 12.10-es LoL-patch után játszani a saját játékukat. Bár a playoffba bejutottak, ott a GameWard azonnal megállította őket, így a KC nem védheti meg újabb alkalommal a bajnoki címét. 

A Play-In szakaszának első két mérkőzésnapján 6-6 összecsapást, összesen 12 darab Bo1-et követhettek figyelemmel a magyar streamen. Az élő közvetítésért látogassatok el az esport2tv Twitch csatornára, a lolesports.com felületére vagy az Esport1.hu oldalára. Mindkét adásnap 17:00-kor kezdődik, az utolsó meccsek várhatóan 22:00 körül startolnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Vitality.Bee 4 ex-LEC-játékossal továbbjut a főtáblára?