Remek hír! Ingyen a tied lehet a születésnapos Mafia

Remek hír! Ingyen a tied lehet a születésnapos Mafia

Csak néhány napig tart az akció, ne maradj le róla!

Tegnap beszámoltunk róla, hogy húsz éves lett a legendás gengszter-játék, a Mafia. Akkor azt ajánlottam, hogy aki eddig nem tette, az mindenképpen próbálja ki. Most pedig erre egy remek lehetőség adódott a Steam és a 2K jóvoltából, ugyanis szeptember 1-5. között ingyenesen begyűjthetitek majd a Valve virtuális boltjában az ünnepélyes évforduló alkalmából.

A nyílt világú játék remek szórakozást nyújthat mindenkinek, aki szeretne elmerülni az 1930-as évek maffiaháborújában, miközben a korabeli zenéket hallgatva szeli Lost Heaven (Chicago és New York keveréke) utcáit. Az egyjátékos mód tele van remek, ám nem egyszerű küldetésekkel, erőszakkal, szerelemmel, testvériséggel, ármánnyal és árulással.

A második részt szerette a közösség, ám a harmadikkal már sok gond volt, viszont sikerült valamelyest visszaállítani a régi fényt a remake-kel, ami két éve jelent meg. Tegnap a születésnap miatt azt is bejelentették, hogy készül a negyedik rész is, amelyet nagy várakozás övez, ám évek vannak még hátra a megjelenésig, így addig aki nem szeretne szervezett bűnözés nélkül maradni, érdemes lehet visszanyúlni a korábbi játékokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te begyűjtöd az ingyenes Mafiát?

  • 88 %
  • 6 %
  • 6 %