Hirdetés

A legjobb Fortnite Zone Wars pályák

Jöhet egy kis vasárnapi aprítás?

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Minden különböző Fortnite Creative módnak megvan a célja amiért létrehozták. A Deathrunok abban segítenek, hogy gyorsabban elsajátítsuk a játékban végezhető mozgásokat – és, hogy kizökkentsenek a lelki egyensúlyunkból. A horror illetve azok a pályák, amelyek nem feltétlen a játék tematikája köré épülnek, általában a szórakozást szolgálják. A Box Fight, Edit, és Aim térképek pedig kimondottan a játékban használatos készségek fejlesztését hivatottak támogatni. 

Ebben a cikkben a Zone Wars pályákkal fogunk foglalkozni, melyek megidézik a Battle Royale meccsek során kialakult végjátékok hangulatát, azonban ezt egy sokkal intenzívebb formában. Itt percenként újra és újra átélhetjük ezeket az adrenalinnal teli helyzeteket anélkül, hogy egy 20 percig tartó lootolás előzné meg.

 Desert Zone Wars 

Ez a térkép műfajt teremtett, és a hatására rengeteg hasonló tematikájú pályával találkozhattunk a Creative-ban. Idővel a többségük kihalt, azonban az eredeti Desert Zone Wars azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. A kódja: 9700-3224-6429

 Go Goated 3v3v3v3 

A gyakorolni, vagy egyszerűen szórakozni vágyó triók számára ez a legideálisabb választás. A szimmetrikusan elrendezett pályán mindenki egyenlő esélyekkel indul, és harcolhat a csapattársai oldalán. Nem véletlenül tartozik a mai napig a játékosok egyik kedvenc Zone Wars módjai közé. Ezzel a kóddal tudtok belépni: 3305-1551-7747

 Enigma's Downhill River Zone Wars Chapter 3 

Enigma egy igazán ismert név a Creative világában, hiszen a személyéhez számos minőségi térkép fűződik. Jelen pályánál a Chapter 1-es Downhill River Zone Warst alkotta újjá úgy, hogy a Chapter 3-as mechanikáknak is hasznát vegyük benne. A 6564-6863-3031-as kóddal csatlakozhattok.

Ti milyen gyakorisággal játszotok Zone Wars pályákon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Az alábbiak közül melyik térkép tetszik a legjobban?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!