Hirdetés

Hiába a szabályozás, ugyanúgy gondot okoznak a loot boxok

Te szoktál loot boxokra költeni a játékokban?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A szerencsejáték már évek óta gondot jelent a videójátékokban, de manapság már a streaming oldalakon is, ezt éppen kezdi észre venni a Twitch. Rengeteg formában megjelent a játékokban a gambling, a legnépszerűbbek persze a loot boxok, melyek káros hatással lehetnek a játékosokra, főleg a fiatalabb közösségen belül.

Európa több országa is törvénybe foglalva szabályozza a játékok loot boxait, az egyik ilyen ország Belgium. Az ország 2018 óta próbálja megfékezni a kiadók loot box mániáját, úgy tűnik sikertelenül. Erről részletesebben a PCGURU cikkében olvashattok.

Mi csak egyet tanácsolhatunk. Szinte lehetetlen elkerülni, hogy ne próbáljanak meg minket átverni a játékok, alig van már olyan program, amiben ne lennének loot boxok. Önszántunkból azonban mondhatunk nemet a káros ingame költekezésre, ha ránk hallgattok, ti is így tesztek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!