FIFA 23: Mit várhatunk a FUT Moments játékmódtól?

FIFA 23: Mit várhatunk a FUT Moments játékmódtól?

Tökéletes választás azoknak, akik kevesebb idővel rendelkeznek, amit játékra tudnak fordítani.

Újabb tennivaló, lehetőség áll rendelkezésére a játékosoknak a FIFA 23 Ultimate Teamben, ugyanis az EA bővítette a palettát a legnépszerűbb játékmódban. A stúdió már korábban azt ígérte, hogy a mostani játék lesz az eddigi legjobb a FIFA-sorozat történetében, és igyekszik is ezt újdonságokkal igazolni. Ezért elérhetővé válik a FUT Moments, de mi is ez pontosan?

A FUT Moments egy vadonat új, egyjátékos mód az Ultimate Teamben. Azoknak is tökéletes lehetőség, akik kevesebb idővel rendelkeznek. Ugyanis a játékmód rövid játékbeli forgatókönyveket tartalmaz, amelyeket a játékosoknak a választott játékosukkal kell teljesíteniük. Rövid, gyors, de szórakoztató kihívások, amik nem hasonlítanak semmi másra, amit eddig megismertél a FUT kapcsán. Legalábbis a fejlesztők ígérete szerint.

De mire kell gondolni? A mérkőzésekbe különböző szituciókban kapcsolódhatunk be, és ott kell megoldani a problémákat. Például értékesíteni a szabadrúgást, vagy a hajrában felállni két gólos hátrányból. De ennél szokatlanabb, őrültebb feladatok is várnak ránk, mint az, hogy szerezz gólt a kapusoddal úgy, hogy a labdát sem veszted el, és egy passzt sem hajtasz végre. Továbbá reflektálni fog a valós eseményekre is, ugyanis bizonyos kihívásokat a való életben történő események inspirálnak majd, akár az adott hétvégéről. De lesznek olyan feladatok is, ahol más sportágakkal keveredik a foci, pingponggal, léghokival többek között.

Mindezért milyen jutalmat zsebelhetünk be? Csillagokat kapunk értük, minél nehezebb fokozaton teljesítettük, annál többet. Ez egy új valuta, amit játékosokra és csomagokra válthatunk be. Jó hír, hogy nem évül el, így tartogathatjuk bátran, ha valami későbbi tárgyra váltanánk be, mert az aktuális nem szimpatikus.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új játékmód?

  • 50 %
  • 50 %