Ingyenes ajándékkal bombáz a Ubisoft

Ingyenes ajándékkal bombáz a Ubisoft

Ajándéknak mindig örülünk, főleg ha ilyen remek.

Voltak nagy meglepetések a hétvégi Ubisoft Forward során. Nem csak az új AC Mirage előzetes volt látványos, de az Assassin's Creed széria jövőjét is bemutatták, rögtön három új játékot bejelentve. Persze nem csak az Assassin's Creedről volt szó, a Ubi-ünnep miatt például mi nézők is behúzhattunk néhány ajándékot.

Egész hónapban ingyenes például a Ubisoft+, a cég saját előfizetés alapú rendszere, ami pontosan azt tudja, mint az Xbox Game Pass. Az előfizetésért cserében játszhatunk a cég programjaival, ráadásul akár a legújabbakkal is. Extrákkal felvértezve nézhetünk bele többek között az Assassin's Creed Valhallába, de persze a kiadó klasszikus címei is megtalálhatóak a csomagban. Több, mint 100 játékról beszélünk és megannyi DLC-ről és egyéb extráról.

Ezt most 30 napig ingyen használhatjuk, ez idő alatt pedig jó sok játékot játszhatunk végig, teljesen ingyen. Nem kell mást tenned, csupán ellátogatnod a Ubisoft+ oldalára, ahol néhány kattintással aktiválhatod az ingyenes előfizetést. Azt persze ne felejtsétek, hogy az ingyenes 30 nap után fizetni kell majd a szolgáltatásért, ha ezt nem szeretnéd, a 30 napos ingyenes időszak végén le kell mondanod az előfizetésed.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!