Ilyen lesz az ingyenes The Division játék

Ilyen lesz az ingyenes The Division játék

Ingyenes The Division játék jöhet?

Nem aprózta el a Ubisoft a hétvégét. Több, mint 2 órás online bemutatót tartottak, melyen láthattunk új Assassin's Creed Mirage előzetest, bejelentettek nem egy, nem kettő, de három új AC-játékot, ingyenes Ubisoft+ előfizetéssel kedveskedtek mindenkinek és bemutatták többök között a következő The Division epizódot is, a Heartlandet.

Ez még nem a The Division 3, de azért így is egy izgalmas projekt. A Heartland ugyanis valami újat próbál majd mutatni az eddigi részekhez képest és ez nem merül ki annyiban, hogy a játék ingyenes lesz. New York és Washington után egy jóval kisebb helyszínre, egy amerikai kisvárosra fekteti a hangsúlyt, Silver Creekre. Ez lesz az új játszóterünk, ahol az alapok ugyanazok lesznek, mint az eddigi The Division játékokban, de sokkal hangsúlyosabbak lesznek a túlélő elemek és a fejlesztők multiplayer fronton is újdonságot ígérnek.

Hogy ez pontosan mit jelent, sajnos nem tudni. Elvileg 2022-re terveznek a játék megjelenésével, de egyelőre olyan keveset beszéltek róla és olyan keveset láttunk belőle, hogy erősen élünk a gyanúval, ez bizony át fog csúszni 2023-ra. Mivel free to play játék lesz, veszélyes lehet a mikrotranzakciós rendszer is, de bízzunk benne, hogy a Ubisoft nem esik majd át a ló másik oldalára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!