VALORANT: Ezek a részletek derültek ki a 21-es ügynökről

VALORANT: Ezek a részletek derültek ki a 21-es ügynökről

A Riot Games megmutatta az első kedvcsináló képet a legújabb ügynökről.

A VALORANT 21. ügynöke, a Mage-kódnév alatt futó karakter hamarosan bemutatkozhat az éles szervereken. A Riot Games kirakta az első hivatalos kedvcsinálót az új alakról, sőt elárulták azt is, hogy nagyjából milyen képességekre lehet számítani az esetében.

Agent 21, a Varun Batra

Amit biztosan tudni lehet, hogy valamikor az Episode 5 során csatlakozhat majd a népes társasághoz a legújabb karakter. A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de a Riot szerint annyira sokat nem kell már várnia a játékosoknak. Az ügynök neve az eddigi pletykák alapján Varun Batra lesz, ami egy utalásként is értelmezhető. A brahmanizmusban (hinduizmusban) az ég, a csillagok és az óceánok isteneként tartják számon Varunát, aki a védák előtti korban a kozmosz legfőtt ura volt. Varuna és óceánok, avagy készüljetek arra, hogy a víz erejével tudja majd a nagy területeket kontrollálni az ügynök. 

A rövid teasert a Riot egy hindi mondattal zárta. Jald hi milte hain”, avagy „hamarosan találkozunk”. Hogy a kék óceánokból pontosan milyen módon állít elő képességeket az indiai ügynök, az egyelőre még rejtély, de a hivatalos bemutatásra már remélhetőleg tényleg nem kell sokat várni. Addig is készüljetek már lélekben a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H őszi major kupájára, ahol a legjobb magyar csapatok mérik össze erejüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!