Bully Maguire már a Marvel's Spider-Manben hódít a táncával

Bully Maguire már a Marvel's Spider-Manben hódít a táncával

A hős gyorsan antihőssé változhat, akitől rettegnek az emberek.

Úgy tűnik, a Marvel's Spider-Man: Remastered is kifogyhatatlan tárháza a moddereknek, akik végtelen kreativitással különféle változtatásokat tesznek a játékba. Ezek elsősorban a karaktert érintik, akit irányíthatunk. Repkedett már New York felett hálókat szőve például Shrek, Leonardo, a legendás Stan Lee vagy éppen Ben bácsi. Ezúttal is maradunk a Pókember világában, ugyanis a bemodolt főszereplő nem más, mint maga Spider-Man, csak egy kicsit másképp.

Ugyanis nem mást raktak be a játékba, mint Bully Maguire-t. A Bully Maguire mém a Pókember 3. részéből, Raimi trilógiájának utolsó részéből született, amelyben Peter Parker egy ideig a szimbióta ruhát viseli. Ez megzavarja a viselkedését, és az általában szelíd modorú srác gonosszá és modortalanná válik.

Sok évvel a film megjelenése után vágták ki azokat a jeleneteket, amelyben így szerepel Maguire. Eleinte "emo Peter Parker"-nek hívták ezeket a mémmé avanzsáló részeket, de a mém népszerűsége egy olyan videó után robbant be igazán, amelyben Maguire Tom Holland Pókemberét dobja el, mielőtt a dühös arcára közelítve hirtelen a képernyőre felkerült a "Bully Maguire" felirat. Most pedig vele terrorizálhatjuk az alvilág gonosztevőit.

Amennyiben valaki nem ismerné, az alábbi rövid videóban is láthat egy példát Bully Maguire-re.

Te milyen modokat látnál még szívesen a Pókember-játékban? Melyik volt eddig a kedvenced?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc modod?

  • 67 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %