Teknős aki hálót sző? Úgy tűnik New Yorkban bármi megtörténhet

Teknős aki hálót sző? Úgy tűnik New Yorkban bármi megtörténhet

Egyre menőbb alkotásokat láthatunk, a modderek kitesznek magukért.

Felmerül a kérdés: miért üldöznéd a bűnt Pókemberrel, ha megteheted másokkal is? Elnézést kérünk a Spider-Man rajongoktól a kérdésért, de moddereknek hála egy sor más szuperhőssel és érdekes figurával van lehetőségünk portyázni New Yorkban az alvilág nagy bánatára. Láthattuk már, ahogy Stan Lee ugrál házról házra, de készültek már olyan őrült változatok, amelynél Ben bácsival harcolhatunk. Mi jöhet még ezután?

Láthattuk a Straynél is, a kreatív elmék sose fogynak ki az ötletekből, ezt várhatjuk a Pókember esetében is. Az egyik legújabb mod egy másik népszerű manhatteni szuperhőshöz kapcsolódik. Pontosabban egy csapathoz, ugyanis a Tini Nindzsa Teknőcök bőrébe bújhatunk. Az Insomniac által fejlesztett egyik, ha nem a legjobb szuperhősös alkotás tökéletes terep arra, hogy Pókember alakját helyettesítsük, ezáltal vicces vagy épp menő változatokat kapva. Bár el kell ismerni, elég furcsa látvány Leonardo, amint pókhálókat sző, aminek a segítségével közlekedik.

A többi részletre azonban nem lehet panaszunk, a manhattani csatornák ismerős közeg számukra, az ugrálás, bukfencezés és harcolás úgyszintén. Ez nem az első alkalom idén, hogy a teknőcök egy másik univerzumba csöppentek, ugyanis szerepeltek a Smite-ban és a Fortnite-ban is. 

Az alábbi videóban meg is nézheted, hogy fest a mod a játékban.

Te milyen modokat látnál még szívesen a Pókember-játékban? Melyik volt eddig a kedvenced?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc teknősbékád?

  • 75 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 25 %