Szétkapták az ENCE-et torzsiék, megvan a második győzelem Máltán

Még mindig teljesen nyitott a Pro League C-csoportja, bárki odaérhet a rájátszásra!

Az ESL Pro League C csoportjának harmadik játéknapján a HEET mindenkit meglepve legyőzte az Astralist (Dust2 16:12, Inferno 10:16, Nuke 16:14), a Complexity elveszítette első szériáját a Heroic ellen (Inferno 9:16, Ancient 10:16), a MOUZ maga alá gyűrte az új ENCE-felállást (Mirage 16:13, Overpass 16:3). A csoport így továbbra is teljesen nyitott maradt, még bárki elérheti a rájátszást. Felettébb gyanús, hogy a szupervasárnap ezúttal annyira szuper lesz, amennyire egy vasárnap szuper lehet.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük mi is történt pénteken! Az Astralis és a HEET összecsapása rendkívül szoros volt minden pályán, sok esetben kaotikus körök billentették egyik vagy másik irányba a mérleget. Dán oldalról ezúttal is Farligot, valamint blameF-t lehet kiemelni, míg a franciáknál afro és bodyy jelentették a különbséget. Dust2-n mindkét csapat megszenvedett a T-körökért, de a franciák védelme biztosabbnak tűnt ezúttal, így ők húzhatták be a pályát. Infernon magabiztosnak tűnt az Astralis, T-oldalt nyertek, CT-ben is nehéz volt fogást találni rajtuk. Nuke-on viszont nem tudták ezt megismételni, ezért egy 12:7-es vezetést adtak el a nem túl hatékony támadásaikkal és a HEET örülhetett a végén.

A Heroic és a Complexity mérkőzése igen egyértelmű volt, az eddig a csoportot vezető amerikai csapat igen lapos játékot hozott a nyári álomból ébredező dánok ellen ezúttal. A MOUZ és az ENCE találkozója egy rendkívül szoros Mirage-zsal indult. A MOUZ fölénye a T-oldalon érezhető volt, de az ENCE sem volt éppen elveszett, így 6:9-re tudták menteni a félidőt. A fordulás után majdnem egyenlítettek is 12:13-nál. Végül innen tudott elhúzni a MOUZ védelme a célig. Overpasson hasonlóan izgalmas pályára számítottunk, de torzsiék talán még saját magukat is meglepték azzal, hogy mekkora kiütéssel nyertek egy olyan pályán, amit szinte alig játszanak.

A C-CSOPORT ÁLLÁSA A 3. NAP VÉGÉN

Forrás: ESL

MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának C csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek az alábbi menetrend szerint:

09.17. - szombat
12:30 - Heroic vs HEET
16:00 - Complexity vs MOUZ
19:30 - ENCE vs Astralis

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!