Hirdetés

Szétkapták az ENCE-et torzsiék, megvan a második győzelem Máltán

Még mindig teljesen nyitott a Pro League C-csoportja, bárki odaérhet a rájátszásra!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az ESL Pro League C csoportjának harmadik játéknapján a HEET mindenkit meglepve legyőzte az Astralist (Dust2 16:12, Inferno 10:16, Nuke 16:14), a Complexity elveszítette első szériáját a Heroic ellen (Inferno 9:16, Ancient 10:16), a MOUZ maga alá gyűrte az új ENCE-felállást (Mirage 16:13, Overpass 16:3). A csoport így továbbra is teljesen nyitott maradt, még bárki elérheti a rájátszást. Felettébb gyanús, hogy a szupervasárnap ezúttal annyira szuper lesz, amennyire egy vasárnap szuper lehet.

De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük mi is történt pénteken! Az Astralis és a HEET összecsapása rendkívül szoros volt minden pályán, sok esetben kaotikus körök billentették egyik vagy másik irányba a mérleget. Dán oldalról ezúttal is Farligot, valamint blameF-t lehet kiemelni, míg a franciáknál afro és bodyy jelentették a különbséget. Dust2-n mindkét csapat megszenvedett a T-körökért, de a franciák védelme biztosabbnak tűnt ezúttal, így ők húzhatták be a pályát. Infernon magabiztosnak tűnt az Astralis, T-oldalt nyertek, CT-ben is nehéz volt fogást találni rajtuk. Nuke-on viszont nem tudták ezt megismételni, ezért egy 12:7-es vezetést adtak el a nem túl hatékony támadásaikkal és a HEET örülhetett a végén.

A Heroic és a Complexity mérkőzése igen egyértelmű volt, az eddig a csoportot vezető amerikai csapat igen lapos játékot hozott a nyári álomból ébredező dánok ellen ezúttal. A MOUZ és az ENCE találkozója egy rendkívül szoros Mirage-zsal indult. A MOUZ fölénye a T-oldalon érezhető volt, de az ENCE sem volt éppen elveszett, így 6:9-re tudták menteni a félidőt. A fordulás után majdnem egyenlítettek is 12:13-nál. Végül innen tudott elhúzni a MOUZ védelme a célig. Overpasson hasonlóan izgalmas pályára számítottunk, de torzsiék talán még saját magukat is meglepték azzal, hogy mekkora kiütéssel nyertek egy olyan pályán, amit szinte alig játszanak.

A C-CSOPORT ÁLLÁSA A 3. NAP VÉGÉN

Forrás: ESL

MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának C csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek az alábbi menetrend szerint:

09.17. - szombat
12:30 - Heroic vs HEET
16:00 - Complexity vs MOUZ
19:30 - ENCE vs Astralis

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!