Megcsinálták torzsiék, ott lesznek az EPL rájátszásán!

Megcsinálták torzsiék, ott lesznek az EPL rájátszásán!

A MOUZ és a Heroic már biztosan ott lesznek a Pro League rájátszásában, de ki csatlakozik hozzájuk ma este?

Az ESL Pro League C csoportjának negyedik játéknapján a Heroic továbbjutott a HEET elleni győzelmet követően (Vertigo 11:16, Overpass 16:9, Nuke 16:9), a MOUZ pedig ugyanezt érte el a Complexity ellen (Overpass 16:11, Ancient 12:16, Inferno 16:7). Az Astralis a kiesés elkerüléséért játszott az ENCE ellen, sikerrel (Mirage 16:13, Dust2 16:11). A tegnapi eredmények azt jelentik a ma esti szupervasárnap előtt, hogy a Heroic és a MOUZ a három továbbjutó hely egyikén végez, a HEET kiesett ebből a versenyből, a Complexity, az ENCE és az Astralis még életben vannak, de csak az egyikük juthat a rájátszásba.

A Heroic és a HEET találkozója a franciák győzelmével indult Vertigon, innen kellett visszajönnie a dánoknak. Egy fölényes Overpass után meglett az egyenlítés, Nuke-on 14:5-re vezettek, mire a HEET játékosai feleszméltek. Ekkor megpróbálták a lehetetlent és zsinórban hét kört hozva 12:14-ig zárkóztak, de mindhiába, a Heroic lezárta a meccset. Ezzel még nem jutottak tovább, a MOUZnak nyernie kellett a Complexity ellen, hogy biztosítsák a helyüket.

Torzsiék egy magabiztos Overpass-szal álltak elő ismételten, 13:2-re nyerték az első félidőt CT-oldalon. Az amerikaiak megpróbáltak visszajönni, hasonlóan dominánsnak tűntek a második félidőben, mint az MOUZ az elsőben, de mielőtt befejezték volna a teljes comebacket, torzsiék megszerezték a 16. körüket is lezárták a pályát. Ancientön erős T-oldallal nyitott a MOUZ, de a Complexityé még erősebb volt a fordulás után, így 1-1 lett a széria állása. Infernon folytatódott a küzdelem, már ha nevezhetjük így: 11:4-es T-oldalt nyert a MOUZ, zonic törvénye nem okozott fejfájást nekik és 16:7-nél megnyerték a meccset. Ennek köszönhetően a MOUZ és a Heroic is továbbjutott.

A nap utolsó meccsén az Astralis az életéért küzdött, az ENCE ellen magabiztos győzelem kellett tőlük és ez össze is jött. Mirage T-oldalán folyamatosan nyomás alatt tartották az ENCE-et, a második félidőben pedig ugyan elengedték őket egy kicsit a pisztolykörrel, de 7:12-ről 16:13-ra fordították az állást. Dust2-n az eredmény ugyan nagyon hasonlónak tűnik, de itt egyértelműen az Astralis volt felül, miután megtalálták az első körüket az ötödik körben. A 2-0-val sikerült életben maradnia gla1ve-éknek, ma este pedig igen jó esélyük van arra, hogy továbbjussanak.

A C-CSOPORT ÁLLÁSA A 4. NAP VÉGÉN

Forrás: ESL

A ma esti szupervasárnapnak nyolc lehetséges végkimenetele van Striker szerint. Négy esetben a MOUZ lesz az első, azaz rögtön a negyeddöntőbe jutnak, míg két-két esetben a Heroic vagy az Astralis éri el ezt. Az ENCE csak egy forgatókönyv szerint jut tovább a csoportból, az Astralis öt, a Complexity kettő esetben.

Forrás: Striker

MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának C csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek az alábbi menetrend szerint:

09.18. - vasárnap
19:30 - Heroic vs Astralis
19:30 - ENCE vs Complexity
19:30 - MOUZ vs HEET

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI LESZ A C-CSOPORT HARMADIK TOVÁBBJUTÓJA?

  • 71 %
  • 14 %
  • 14 %