Hirdetés

Ezzel ünnepli az 5. születésnapját a Fortnite

Visszatérő tárgyak, új küldetések és egy verseny is vár ránk.

Hirdetés

Hihetetlen, hogy repül az idő. Tisztán emlékszem arra, mikor megjelent a Fortnite Battle Royale része, és hű PUBG-sként kétkedve fogadtam ezt a „gyerekes" játékot. Ahogy teltek múltak a hónapok, azonban azt láttam, hogy az Epic Games-nek sikerült valami igazán különlegeset alkotnia, ami végül engem is magával ragadott. Azóta lassan eltelt öt év, a játék pedig teljesen megváltozott, de sikerült fenntartania az érdeklődést, hála a heti rendszerességű frissítéseknek és az elképesztően sok tartalomnak.

Az Epic minden évben nagy figyelmet fordít a születésnapi eseményre, amikor a közösséget plusz történésekkel árasztja el.

Idén szeptember 23-án kezdődik az event, és egészen szeptember 27-ig tart. A középpontjában a küldetések állnak majd, melyek teljesítésével három ingyenes itemet is szerezhetünk – Fuzzfetti Cake Back Bling, Celebration Slice Pickaxe és Sparklecake Emoticon. Természetesen egyedi Battle Bus visz majd minket a szigetre, ahol ismét megtalálhatóak lesznek az életerőt és pajzsot feltöltő torták, az értékes tárgyakat rejtő ajándékdobozok, és most kivételesen a lufik is.

Ezeket látva is elégedettek lehetnénk, de még egy fotóverseny is meghirdetésre került, ahol a születésnappal kapcsolatos képernyőképeinket versenyeztethetjük meg. Ha valamelyik közösségi oldalon a #FNBR5 jelzőt használjuk a feltöltött képek mellé, akkor az Epic Games megfigyeli, a legjobbakat pedig megosztja a saját oldalán október 7-én.

Kellemes ünneplést mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Melyik évben kezdted a Fortnite-ot?

  • 38 %
  • 0 %
  • 13 %
  • 13 %
  • 13 %
  • 25 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés