K&H MNEB PUBG Ősz: Megvan az első négy továbbjutó csapat, nevezz a következő kvalira!

K&H MNEB PUBG Ősz: Megvan az első négy továbbjutó csapat, nevezz a következő kvalira!

Ismerős nevek az első kvali top 4 csapata között.

Elkezdődött a Magyar Nemzeti PUBG Kupa powered by K&H őszi sorozata, amely összesen négy selejtezőből és egy döntőből áll. A legelső kvalifikáció remek hangulatban, számos csapat részvételével zajlott, de csak a legjobb négy együttes ünnepelhetett a harmadik map után. Még 12 hely kiadó a döntőben, így mindenképpen gyűjtsétek össze a csapatot, aztán irány nevezni a következő három kvalifikációs versenyre.

Jelentkezz a második kvalira itt!

Regisztrálj a harmadik selejtezőre itt!

Csatlakozz a negyedik, utolsó kvalifikációs tornára itt!

Első selejtező végeredmény

A nevezőszám miatt először két elődöntőben kellett bizonyítaniuk a játékosoknak. Az elsőből az iPon Esport, a Grindmore, a Without IGL és az Olcso_Rezsi négyesei jutottak tovább, a másodikból a Propulsion, a PulllUp, a phoenixusers és a team 25623. A legjobb 16 együttes végül Erangel/Miramar/Erangel Bo3-ban gyűjtötte a pontokat, hogy kialakuljon a végső sorrend az utolsó csirkevacsora után.

  1. phoenixusers (44 pont)
  2. iPon Esport (36 pont)
  3. PulllUp (29 pont)
  4. Without IGL (28 pont)

A phoenixusers megnyerte a két Erangelt, nagyon magabiztosan mozogtak a battle royale-ban elsőként megjelent pályán. Miramart az iponosok nyerték meg, de csak néhány ponttal előzték meg a Grindmore-t. Összességében a négy legstabilabb csapat készülhet a fináléra, a többieknek a következő kvalikon kell kivívniuk a továbbjutást.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!