Fortnite: Végtelen XP-t szerezhetünk ezzel a trükkel

Fortnite: Végtelen XP-t szerezhetünk ezzel a trükkel

Ez a Creative pálya segít, hogy gyorsan elérjük a 100-as szintet.

Az új évadok kezdetekor sokan presztízs kérdést csinálnak abból, hogy milyen hamar maxolják ki a Battle Pass-t, mások pedig csupán az itemek minél hamarabbi feloldásán fáradoznak. A szintünk növelésére több módszer is létezik. Csinálhatjuk a küldetéseket, melyek hetente jelennek meg, és sok tapasztalatponttal látnak el minket, vásárolhatunk szinteket az Item Shopba V-Bucksért cserébe, vagy csak a sima Battle Royale és Creative menetek alatt is gyűjthetjük az XP-t.

Azonban a leghatékonyabb és a leggyorsabb módszer, a glitchek kihasználása. Ezek kisebb hibák, melyeket az Epic Games igyekszik minél hamarabb javítani, de amíg ez nem történik meg, sok előnyünk származhat belőlük. Az alábbi videóban látható lehetőséget GKI – tartalomgyártó – fedezte fel, és osztotta meg követőivel.

Nincs más dolgotok, mint belépni a 2239-3918-4459-es kóddal elérhető térképre, és követni a videóban látottakat. GKI hamar 100 000 XP-t szerzett, és a folyamat többször is megismételhető. Nem érdemes túl sokáig halogatni, hiszen bármikor megszűnhet ez a módszer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál használni ilyen glitcheket?

  • 25 %
  • 25 %
  • 50 %