LoL: Egyre jobb helyzetben a Láncok őre, visszatérhet a hős a Worlds-metába

LoL: Egyre jobb helyzetben a Láncok őre, visszatérhet a hős a Worlds-metába

Népszerűsége és győzelmi aránya is fokozatosan emelkedik a nemzetközi versenyek egyik legtöbbet választott hősének.

A Riot Games nem vitte túlzásba a változtatásokat a Worlds hivatalos frissítésében, a 12.18-as LoL-patchben. Inkább a finomhangolásra törekedtek, hogy a játékosoknak legyen idejük alaposan felkészülni 2022 legnagyobb League of Legends versenyére. A VB jövő héten csütörtökön startol el, a nyitómérkőzésen a MAD Lions és az Isurus Gaming Bo1-es összecsapásán izgulhattok. Már csak az a kérdés, hogy milyen karakterek lehetnek a nyertesei az elmúlt frissítéseknek, avagy mely hősök dominálhatják a világbajnoki metát. Jankos már említette, hogy szerinte a dzsungeles választások hogyan alakulnak, de érdemes ránézni az alsó ösvényre, ahol egy kissé elfeledett támogató emelkedhet fel.

Thresh 2022-ben

Óriási meglepetésre az MSI 2022-n egyetlen egy alkalommal sem bannolták vagy pickelték a világ legjobbjai az egyik legösszetetteb kittel rendelkező támogatót. A Worlds előtt azonban biztatóak az előjelek, ha a Platina rang feletti Solo Queue mérkőzéseket elemzitek. Jelenleg Thresh 50,42%-os győzelmi, valamint 10,74%-os választási aránnyal rendelkezik magasabb ELO-ban. Mindkét tendencia folyamatosan ível felfelé, vagyis könnyedén lehet, hogy a 12.19-es LoL-patch élesedéséig még jobb számokat produkál majd a karakter.

Az Amazon European Masters 2022-es nyári szezonjában két alkalommal választották támogató szerepkörbe a Láncok őrét. Lilippnek nem sikerült maradandót alkotnia vele, de Stend meglepte az LDLC OL-t a negyeddöntőben. Európa második legnagyobb LoL bajnokságában már megszavazták neki a bizalmat, remélhetőleg a Worldsön szintén lesznek néhányan, akik látják a potenciált a 2013-ban megjelent champben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz olyan, aki játszik majd Threshsel a Worldsön?