Hamarosan látható lesz a Vaják előzménysorozata, de a 3. évadra sem kell sokat várnunk

Hamarosan látható lesz a Vaják előzménysorozata, de a 3. évadra sem kell sokat várnunk

Csupa jó hír érkezett a rajongók számára.

Tegnap tartotta a Netflix a szokásos Tudum rendezvényét, ahol egy élő adás keretében mutatta be az elkövetkezendő időszak megjelenéseit. Sok izgalmas film és sorozat került terítékre, de a legnagyobb felhajtás a The Witcher sorozat folytatását, és előzménytörténetét övezte. A Hanry Cavil főszereplésével futó Vaják nagy sikereket tudhat a háta mögött, ezért nem is volt kérdés, hogy érkezik a harmadik évad, amihez most végre egy megközelítőleges dátum is társul – 2023 nyarán kerül fel a kínálatba. Eközben már tervezik a 4. és 5. évad forgatását is, melyek munkálatai párhuzamosan valósulhatnak meg.

A várva várt előzménysorozat ami 1200 évvel a The Witcher előtt játszódik azt hivatott bemutatni, hogy miként született meg az első Vaják.

Szerencsére ezt hamarosan megtudhatjuk, hiszen december 25-én a The Witcher: Blood Origin felkerül a streaming platform kínálatába. Habár sok rajongó rosszul fogadta, hogy a sorozat ezen a ponton is elfog térni a könyv eredeti történéseitől, nagy reményeket fűzhetünk a Blood Originhez ez eddigi tapasztalatok, és Michelle Yeoh jelenléte miatt is, aki egy tünde szerepében fog feltűnni.

A csupán négy részes spin-off sorozat pont elég lesz ahhoz, hogy kibírjuk jövő nyárig, mikor tovább folytatódik a főszál, és ismét becsatlakozhatunk Geralt kalandjaiba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod jobban?

  • 86 %
  • 14 %