Nem terveznek univerzumot létrehozni a Marvel-játékoknak

Nem terveznek univerzumot létrehozni a Marvel-játékoknak

Egyelőre nem kapcsolják össze különböző stúdiók termékeit.

Amikor a Square Enix The Avengers című játékát bemutatták az E3-on, femerült, hogy a filmekhez hasonlóan egy univerzumba kerülhetnek a Marvel videojátékai. Úgy tűnik azonban nincsenek hasonló tervek, legalábbis erről számolt be Bill Rosemann, a Marvel Games alelnöke és kreatív igazgatója egy interjú során.

A Marvel Cinematic Universe közel 15 éve uralja a mozit az egymáshoz kapcsolódó történetek, karakterek és franchise-ok hatalmas képregényes univerzumával. Nos, a játékok világában ezt nem szeretnék megismételni, hogy nagyobb szabadásgot biztosíthassanak a stúdióknak.

„A világ meglepő módon nagyon ismeri és elfogadja a multiverzumot. Különböző valóságokkal rendelkezünk. Mindenkinek meg akarjuk adni a szabadságot, hogy elmondhassa a saját történetét. Nem akarjuk azt mondani, hogy nem robbanthatod fel a Holdat, mert ennek a játéknak, ami itt van egy másik stúdiótól, szüksége van a Holdra" – mondta.

A Disney tulajdonában lévő vállalat már most is olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a PlayStation, a Take-Two, a Niantic és a Skydance, és most az EA is csatlakozott a partnerlistához, ugyanis a Motive Studios egy Vasember-játékon dolgozik. Nem kizárható, hogy az egyes cégek játékai között azért lesz kapcsolat, így mindkét rajongótábor igényei ki lehetnek elégítve. Boldog lesz az is aki multiverzumot szeretne és az is, aki univerzumot. Ráadásul az olyan címek, mint a Marvel's Spider-Man önmagukban is óriási sikert arattak, multiverzum ide vagy oda.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szomorú vagy, hogy nem lesznek egy univerzumban a Marvel-játékok?

  • 17 %
  • 83 %