Hirdetés

MNEB LoL: Rókák a Szarvasok ellen, de csak egyikőjük maradhat életben

Csak egyetlen Bo3-at rendeznek ma a legnagyobb magyar LoL-versenyen.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Új frissítésen folytatódik a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H őszi major kupája. Az éles szerverek a 12.18-as Worlds-patchre váltottak, így a legjobb magyar idézőknek is fel kell készülniük a változtatásokra. Az Idézők szurdokában eredetileg négy együttes játékosai bukkantak volna ma fel, azonban az Illés Akadémia Spirit sajnos nem tud kiállni az Afterglow Esports Club ellen, így alapértelmezett győzelemmel jutnak tovább a következő körbe Blueboarék. Megrendezik azonban a másik kiesési rangadót, a Wonder Stag Esports és a KMK Esports 19:00-s kezdéssel indítja el a mai napi közvetítést.  A szériát az Esport1 YouTube-on, az Esport1.hu oldalán, valamint az esport2tv Twitch-csatornán követhetitek élőben!

Wonder Stag Esports vs KMK Esports (Bo3, 19:00-tól)

Nem változtatott a kezdőötösén a rókás együttes, Xeanny, Frost, Meight, Matebuff és hextasy próbálkozik majd azzal, hogy legyőzzék a nyári minor győztesét, a jelenlegi címvédőt. A WSE egy váratlan pofonba szaladt bele a felső ágon, Rassiel és Endless vezetésével a Békéscsabai E-sport Egyesület 2-1-re múlta felül papíron jóval esélyesebb ellenfelét.

Mindkét csapat számára nagyon-nagyon fontos ez az ütközet, ugyanis a 3 millió forint összdíjazású tornáról búcsúzik a széria vesztese. A győztes a következő körben a Golden Fox Esportsszal találkozik holnap 18:00-s kezdéssel.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Melyik csapat nyeri meg a mai Bo3-at?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!