Ezek a legzseniálisabb Fortnite Parkour pályák

Ehhez hasonló térképeket valószínűleg még nem próbáltatok.

Chapter 3-al került be a Fortntie-ba a mászási lehetőség, így először áprilisban jöttek velem szembe a parkour pályák. Természetesen ahogy telik az idő, egyre több térkép válik elérhetővé, és itt az ideje összeállítani egy listát a legkiemelkedőbb alkotásokból. Habár ezek a pályák is már nagy népszerűségnek örvendenek, sokak számára még ismeretlen a műfaj.

A Creative mód lehetőséget biztosít arra, hogy a tartalomgyártók megvalósítsák az elképzeléseiket mindenféle akadály nélkül, így egymástól teljesen eltérő végeredmények közül válogathatunk.

 Parkour Skills Deathrun 

Ezen a méltán híres térképen gyönyörű környezetben kell átjutunk az akadályokon. Az eredetileg Death Runként működő pálya ki lett egészítve a mászási funkciókkal, és ezáltal végre összeállt a tökéletes élmény. A 8911-3482-9121-es kóddal éritek el.

 Escape the World Parkour 

Az Escape the World Parkour játékosai egymástól nagyon eltérő területeken versenyezhetnek, pofonegyszerű mégis nagyszerű környezetben. A letisztultságának köszönhetően a legismertebb pályák között van a saját kategóriáját tekintve. A következő kóddal próbálhatjátok ki: 6831-5416-6480

 Fast Parkour 

Ha valódi kihívásra és parkourozásra vágysz, akkor ez a te pályád. Száguldozva kell minden lehetőséget kihasználnod, hogy megtaláld a legrövidebb utat A-ból B-be. Habár a látványvilág itt közel sem annyira kidolgozott mint az előző térképeken, úgysem lenne időd azt figyelni. A 0887-5222-3332-es kóddal csatlakozhatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik tetszik a legjobban?

  • 25 %
  • 25 %
  • 50 %