Nem hiszed el, de megint elhalasztották a Skull & Bones megjelenését

Nem hiszed el, de megint elhalasztották a Skull & Bones megjelenését

Amennyiben sikerül javítani a hibákat, és remek játékot kapunk, szerintem sokan nem bánják a csúszást.

Bosszantó, amikor már nagyon vársz egy játékot, már csak néhány hét választ el tőle, majd hirtelen elcsúsztatják egy félévvel. Ám úgy gondolom, ha ezt az extra időt sikerül kihasználni, és javítani a hibákat, azzal mindenki csak jól jár. Más kérdés, hogy a Ubisoft kalózos játéka a Skull and Bones esetében úgy tűnik, valamilyen átok ül rajta, mert már évek óta csúszik folyamatosan.

2013 óta fejlesztik, vagyis a megjelenéskor már 10 éve dolgoznak majd rajta. Eredetileg 2018-ban tervezték kiadni, ez tolódott évről évre, amikor most már úgy tűnt, révbe ér a sokat szenvedett projekt. Viszontagságos úton haladtak, rengeteg akadály és probléma övezte a fejlesztést, ám idén már több előzetest is kaptunk hozzá, illetve konkrét megjelenési dátumot: november 8-át.

A fejlesztők azonban kértek még egy kis időt, hogy tovább polírozzák a játékot, annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a játékosoknak. A mostani tervek szerint így 2023 március 9-én kapjuk meg a végleges verziót, ám a veszélyes vizeket már hamarabb szelhetjük, ugyanis a Ubisoft nyílt bétát fog tartani a közeljövőben, ennek pontos időpontját még nem árulták el.

„Ahoy, kalózok! Csapatunk keményen dolgozik az élmény csiszolásán és kiegyensúlyozásán a világméretű megjelenés előtt. Ennek eredményeképpen meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy a megjelenési dátumot 2023. március 9-re tesszük át. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian megkaparintsátok a Skull and Bones-t, és fejest ugorjatok a saját kalózbirodalmatok felépítésének veszélyes és izgalmas világába. Hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk nektek, úgy döntöttünk, hogy egy kicsit több időt szánunk arra, hogy pontosan ezt tudjuk biztosítani. A leglelkesebbek számára örömmel jelentjük be azt is, hogy a közeljövőben nyílt bétatesztet tartunk a játékból. Hamarosan további híreket fogunk megosztani arról, hogyan tudtok regisztrálni, úgyhogy tartsátok szemmel a közösségi médiánkat a további hírekért és bejelentésekért" – írták közleményükben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megjelenik valaha a Skull and Bones?