Hirdetés

Nem hiszed el, de megint elhalasztották a Skull & Bones megjelenését

Amennyiben sikerül javítani a hibákat, és remek játékot kapunk, szerintem sokan nem bánják a csúszást.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Bosszantó, amikor már nagyon vársz egy játékot, már csak néhány hét választ el tőle, majd hirtelen elcsúsztatják egy félévvel. Ám úgy gondolom, ha ezt az extra időt sikerül kihasználni, és javítani a hibákat, azzal mindenki csak jól jár. Más kérdés, hogy a Ubisoft kalózos játéka a Skull and Bones esetében úgy tűnik, valamilyen átok ül rajta, mert már évek óta csúszik folyamatosan.

2013 óta fejlesztik, vagyis a megjelenéskor már 10 éve dolgoznak majd rajta. Eredetileg 2018-ban tervezték kiadni, ez tolódott évről évre, amikor most már úgy tűnt, révbe ér a sokat szenvedett projekt. Viszontagságos úton haladtak, rengeteg akadály és probléma övezte a fejlesztést, ám idén már több előzetest is kaptunk hozzá, illetve konkrét megjelenési dátumot: november 8-át.

A fejlesztők azonban kértek még egy kis időt, hogy tovább polírozzák a játékot, annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a játékosoknak. A mostani tervek szerint így 2023 március 9-én kapjuk meg a végleges verziót, ám a veszélyes vizeket már hamarabb szelhetjük, ugyanis a Ubisoft nyílt bétát fog tartani a közeljövőben, ennek pontos időpontját még nem árulták el.

„Ahoy, kalózok! Csapatunk keményen dolgozik az élmény csiszolásán és kiegyensúlyozásán a világméretű megjelenés előtt. Ennek eredményeképpen meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy a megjelenési dátumot 2023. március 9-re tesszük át. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian megkaparintsátok a Skull and Bones-t, és fejest ugorjatok a saját kalózbirodalmatok felépítésének veszélyes és izgalmas világába. Hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk nektek, úgy döntöttünk, hogy egy kicsit több időt szánunk arra, hogy pontosan ezt tudjuk biztosítani. A leglelkesebbek számára örömmel jelentjük be azt is, hogy a közeljövőben nyílt bétatesztet tartunk a játékból. Hamarosan további híreket fogunk megosztani arról, hogyan tudtok regisztrálni, úgyhogy tartsátok szemmel a közösségi médiánkat a további hírekért és bejelentésekért" – írták közleményükben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted megjelenik valaha a Skull and Bones?

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Detrix 2 hónapja
    A Cyberpunkra hivatkozva nem bölcs dolog ennyiszer eltolni a megjelenést.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!