Látványos videókon kaptunk további részleteket a Skull & Bonesról

Látványos videókon kaptunk további részleteket a Skull & Bonesról

Három videót is kaptunk, amelyek egyre jobban bemutatják, mire is számíthatunk November 8-án.

Szombaton lezajlott a Ubisoft Forward esemény, ahol többek között szó volt az új Assassin's Creed és The Division játékokról is, valamint kaptunk új előzeteseket a Skull and Bonesról. A Ubisoft hányattatott sorsú kalózos játéka sok újratervezés és akadály után végre kapott megjelenési dátumot. Nem is kell már sokat várunk, kevesebb, mint két hónap múlva érkezik a program. Már készíthetjük a gépet is, ha azt szeretnénk, hogy gond nélkül fusson a szoftver, szerencsére nem vészes a gépigénye sem.

Három új videó is érkezett, amelyben jobban megismerhetjük a világot, a fegyvereket, a háttértörténetet. Valamint abszolút átadja a hangulatát, amely nagyon lenyűgözött, remélhetőleg majd a játék sem okoz csalódást.

A három videó inkább kettő, az előbbiben az egyik fejlesztő mesél részletesebben arról, mit is látunk a képen, a másik kettő viszont abszolút hátborzongató, nem érdemes egyiket sem kihagyni.

A 17. század végén vasököllel irányították a kalózok a legnagyobb kereskedelmi útvonalakat az Indiai-óceánon, ahol hihetetlenül értékes árut szállítottak a nagy európai hatalmak, ezáltal mesés zsákmányt jelentve a kíméletlen marconáknak.

A harmadik videóban azt ígérik a fejlesztők, hogy ez lehet minden idők legnagyobb pénzrablása. Láthatjuk a különböző fegyvereket és azok variációit. Ugyanis mindegyiknek meglesz a saját szerepe, hogy a saját játékstílusunkhoz tudjuk őket igazítani. Miután a magunk képére formáltuk a hajót, már csak egy dolog van hátra: uralni a végtelen tengert!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikeres játék lesz a Skull and Bones?

  • 80 %
  • 20 %