Ninja határozatlan időre abbahagyja a streamelést, mivel teljesen kiégett a Fortnite miatt

Ninja határozatlan időre abbahagyja a streamelést, mivel teljesen kiégett a Fortnite miatt

Még azt sem tudja, hogy mikor és hol folytatja.

Az egyik legismertebb streamer és tartalomgyártó, valamint a Fortnite ikonikus arca ismét kiégett. Ninja kezdetben töretlenül száguldott a népszerűséghez vezető úton, ahova a kitartásának és élénk karakterének köszönhetően viszonylag hamar megérkezett. Karrierjének a csúcsa egybeesik a Fortnite aranykorszakával, azonban munkásságát azóta hullámvölgyek jellemzik. Ez nem szokatlan a streamereknél, hiszen éjt nappallá téve a tartalomgyártáson pörögnek, ami könnyedén felőrli az idegrendszert.

Ninja pár napja egy Fortnite mérkőzés során, egy látszólag jelentéktelen történésen akadt fent, ami következtében bizonytalan időre búcsút vett a közösségétől, a közvetítést pedig lelőtte.

Az elkeseredését jelen esetben az váltotta ki, hogy egy harc során az ellenfelei a Rift-to-Go segítségével ismételten elmenekültek, ezzel ellehetetlenítve a párbaj befejezését. Ekkor azt mondta, hogy már nem bírja tovább, és egy időre abba kell hagynia a tartalomgyártást. Úgy búcsúzott el, hogy nem tudja hol és mikor tér vissza. Ezután a közösségi oldalairól is eltávolította a profilképet.

Ninja amúgy két éve jelent meg újra Twitchen, miután a Mixer ahova átigazolt, megszűnt. Azóta sem kapta vissza a partneri státuszát, és többször is felmerült az, hogy máshol folytatja. Lehetséges, hogy ez a történés után már más platformon tér vissza, mondjuk a YouTube-on.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mikor tér vissza Ninja a streameléshez?

  • 40 %
  • 30 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 30 %