Riport: Franciaországban lehet 2023 első Majorje

Riport: Franciaországban lehet 2023 első Majorje

A BLAST Majore valamikor jövő májusban lehet.

A BLAST rendezheti a tavaszi Majort 2023-ban a Dexerto forrásai szerint. Már a helyszín is körvonalazódik: a Counter-Strike történelmében megkerülhetetlen jelentőségű Franciaország kaphatja meg első Majorét jövőre. Az egyelőre nem tiszta, hogy melyik városban lesz a várhatóan 2023. május 8-21. közötti rendezvény, de Párizs tűnik a legvalószínűbbnek – a BLAST ezt preferálná a tervezés első napjaitól kezdve.

A Dexerto riportja nem váratlan fejlemény abban az értelemben, hogy már egy ideje lehetett hallani a BLAST Majorrel kapcsolatos terveiről. Korábban az volt a közvélekedés, hogy nem érdekli a dán céget a lehetőség, mert nagyon veszteséges Majort rendezni. De a BLAST ügyvezető igazgatója, Charlotte Kenny július végén azt nyilatkozta, hogy „a BLASTot mindig érdekli egy Major rendezése” és biztosra akarnak menni, hogy „az lesz a valaha volt legjobb Major”, amit ők csinálnak. 

Ezt követően a Jaxon forrásai azt állították augusztus elején, hogy a BLAST megkapta az egyik 2023-as Majort, a másikat a Perfect World rendezheti. Előbbiről akkoriban még elképzelhető volt, hogy Abu Dzabiba kerül üzleti okokból, utóbbi viszont borítékolható, hogy Kínában lesz ősszel.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!