Fortnite: A mászás az építőharcok során is jól jöhet

Fortnite: A mászás az építőharcok során is jól jöhet

Nem egyszerű elsajátítani, de meghozza a gyümölcsét a belefektetett idő.

A mászás már Chapter 3 óta része a játéknak, még sincs megfelelően kihasználva az esetek többségében. Általában csak arra alkalmazzuk, hogy tereptárgyakat könnyedén átugorjunk, és az egyszintes falakon átmászhassunk, azonban sokkal több lehetőség lakozik ebben a funkcióban, mint azt első ránézésre gondolnánk.

Brux Fortnite tartalomgyártó és nagyon tehetséges játékos – már a fejezet elején elkezdte keresni, hogy miként tudná az építés közben is kihozni a maximumot a mászásból, és erről videót is készített.

Külön fontos kiemelnem, hogy mikor a fenti felvételeket közzétette, a funkció még csak pár napja volt elérhető. Láthatjuk, hogy miközben próbál az ég felé törni, sokszor elég egy ugrást és mászás kombináció ahhoz, hogy időt és építőanyagot spóroljon. Emellett ha néha nem a megszokott sémák szerint haladunk, könnyedén meglephetjük az ellenfelünket azzal, hogy hirtelen előtte termünk, és így mi vihetjük be az első – remélhetőleg végzetes – lövést.

Brux elképesztően ügyes és sok ezer óra játék van a háta mögött, ezért nem feltétlenül érdemes megpróbálni rögtön lemásolni a videóban látottakat. Inkább csak próbáljuk meg beépíteni ezt a saját játékstílusunkba, hogy az összecsapások folyamán mindig több lehetőség közül választhassuk a számunkra legmegfelelőbbet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad használni a mászást?

  • 29 %
  • 29 %
  • 43 %