Hirdetés

Fortnite: Újabb bosszantó hibával találkozhatunk

Óvatosnak kell lennünk, amíg ezt nem javítják.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Ahogy várható volt, mióta megjelent a Chapter 3 Season 4, a játékban található hibák is kissé elszaporodtak. Ez általában így történek a sok újításnak köszönhetően, azonban most már hetek teltek el, és egyes bugok azóta is érintetlenül velünk maradtak. A legbosszantóbb mind közül az alábbi, amely rengeteg játékosnak keseríti meg a menetét.

GKI – tartalomgyártó – tett közzé egy videót, melyben felhívja az Epic Games figyelmét arra, hogy itt lenne az ideje lépniük az ügyben.

Ahogy látható, gyakran előfordul, hogy mikor valakit a vízben ér a vég, a kártyája a mélybe süllyed, így esélytelen, hogy a társa újraélessze. Ez sok helyzetben döntő jelentőségű lehet a végkimenetelt nézve, ezért is lenne nagyon fontos, hogy az ilyen horderejű bugok minél hamarabb orvosolva legyenek.

A felvételeken láthatunk egy másik glitchet is – ez szerencsére kevésbé gyakori –, ahol a Chrome Splash hatása alatt álló játékos, váratlanul a magasba repül.

Bizakodjunk abban, hogy az Epic ezeket a videókat látva, és a közösség nyomásának engedve, több energiát fog fordítani a hasonló problémák kezelésére, hogy teljes mértékben gondtalan lehessen a játékunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Találkoztatok ezzel a hibával?

 • 45 %
 • 18 %
 • 36 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • BaB 2 hónapja
  Engem azért bannoltak a hivatalos discről, mert mondtam nekik, hogy túl feltűnő a botok elnevezése, amit használnak. Ban után 2 nappal már másfajta nevekkel is megjelentek a botok, de attól még ugyanúgy viselkednek.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!