Fortnite: Újabb bosszantó hibával találkozhatunk

Fortnite: Újabb bosszantó hibával találkozhatunk

Óvatosnak kell lennünk, amíg ezt nem javítják.

Ahogy várható volt, mióta megjelent a Chapter 3 Season 4, a játékban található hibák is kissé elszaporodtak. Ez általában így történek a sok újításnak köszönhetően, azonban most már hetek teltek el, és egyes bugok azóta is érintetlenül velünk maradtak. A legbosszantóbb mind közül az alábbi, amely rengeteg játékosnak keseríti meg a menetét.

GKI – tartalomgyártó – tett közzé egy videót, melyben felhívja az Epic Games figyelmét arra, hogy itt lenne az ideje lépniük az ügyben.

Ahogy látható, gyakran előfordul, hogy mikor valakit a vízben ér a vég, a kártyája a mélybe süllyed, így esélytelen, hogy a társa újraélessze. Ez sok helyzetben döntő jelentőségű lehet a végkimenetelt nézve, ezért is lenne nagyon fontos, hogy az ilyen horderejű bugok minél hamarabb orvosolva legyenek.

A felvételeken láthatunk egy másik glitchet is – ez szerencsére kevésbé gyakori –, ahol a Chrome Splash hatása alatt álló játékos, váratlanul a magasba repül.

Bizakodjunk abban, hogy az Epic ezeket a videókat látva, és a közösség nyomásának engedve, több energiát fog fordítani a hasonló problémák kezelésére, hogy teljes mértékben gondtalan lehessen a játékunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Találkoztatok ezzel a hibával?

  • 45 %
  • 18 %
  • 36 %