Hirdetés

Fortnite: Az egylövéses fegyververseny az új kedvenc?

Jelenleg ezek a pörgős térképek uralják a Creative-ot.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Ahogy egyre többféle Creative pálya érhető el, minden tartalomkészítő arra törekszik, hogy különlegeset alkosson, mellyel képes elérni a játékosok ingerküszöbét. Ezért készültek el az egylövéses pályák is, ahol fokozott figyelemmel kell lennünk, hiszen csupán egy töltény is képes velünk végezni, mindegy milyen fegyverből származik. A fegyverversenyeken pedig minden kiiktatás után új tárgyat kapunk, a nyertes pedig az, aki legelőször sikeresen öl az összes fegyverével.

Ennek a két külön-külön is kiváló játékmódnak a kombinációjából jött létre a One Shot Gun Game.

Itt mindkét mód sajátossága összeadódik, és a végeredmény valami elképesztően izgalmas. Miközben arra törekszünk, hogy nehezebb fegyverekkel is eltaláljunk valakit, figyelnünk kell, hiszen csupán egy lövés is végzetes lehet a számunkra. Ha valami adrenalinnal teli élményre vágytok, akkor próbáljátok ki a pályát a 0345-9115-1287-es kóddal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Melyik a legszimpatikusabb mód a számodra?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!