Ez a Fortnite Creative térkép végigvezet minket a Metal Gear Solid történetén

Ez a Fortnite Creative térkép végigvezet minket a Metal Gear Solid történetén

Csodálatos pályákat lehet összedobni Creative-ban, ezúttal az MGS-fanok örülhetnek.

A játék Creative módjában történő tartalomgyártás egy olyan szintre lépett, hogy már napi rendszerességgel követnünk kell az újonnan kikerülő térképeket, különben lemaradhatunk egy teljes különálló játékkal felérő élményről. Azt, hogy az alkotók által megvalósított pályák mindenki számára elérhetőek legyenek, hosszas procedúra előzi meg. Rengeteg elképesztő map létezik, melyek csak a készítők számára hozzáférhetőek, és a közösségnek nincs lehetősége a kipróbálásukra.

Sajnos ez az eset áll fent NaoEdwinnél is, aki elkészítette a Metal Gear Solid hangulatának tökéletesen megfelelő térképét, azonban nem kapta meg a publikáláshoz szükséges kódot. 

Ez a két részes map mind fegyverhasználatban, mid képvilágban is hozza az MGS hangulatát, amely igazán magával ragadó. A hóviharban való lopakodáson, és az ellenfelek csöndes kiiktatásán túl, sok kreatív megoldást tartalmaz. Szomorú, hogy ezeket mi nem tudjuk kipróbálni, csupán videó formájában élvezhetjük. Abban bízunk, hogy az Epic Games a hasonló munkák láttán egyszerűsít a jóváhagyási folyamatokon, és ezáltal még több ötletes Creative térképet érhetünk el mi is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Készítettél már Creative térképet?

  • 0 %
  • 17 %
  • 83 %