Visszatérhet a kedvenc Fortnite tárgyunk

Csupán egy évadon át használhattuk, de mély nyomott hagyott bennünk.

A keddi frissítéssel a DMR-t felváltotta a szigeten a Cobra DMR, és unvaultolásra került a Grapple Glove, mely kesztyű segítségével gyors helyváltoztatásra lehetünk képesek a domborzati viszonyoktól függetlenül. Ezeken felül még biztosan érkezik két héten belül – valószínűleg a Fortnitemares alatt  –, az eldobható Launch Pad és a Goo Gun.

Mindannyiunk örömére a Grapple Glove elődje is frissítést kapott, melyből arra következtethetünk, hogy az Epic Gamesnek tervei vannak vele a közeljövőben.

A Chapter 3 Season 1-ben bekerült Spider-Man's Web Shooters hatalmas népszerűségnek örvendhet még hónapokkal a kikerülése után is. Legendásan hasznos volt a Battle Royale menetek során, és általa mi is a barátságos és közkedvelt szuperhős képességeire tehettünk szert. Több töltettel rendelkezett mint az utódja Grapple Glove –, az animációja pedig sokkal menőbb volt – szerintem.

Egyelőre nehéz mihez kötni a visszatérését, de tudjuk, hogy az Epicnek nem feltétlenül kell különleges alkalom ahhoz, hogy változtasson a fegyverarzenálon. Az biztos, hogy ismét plusz élvezetet hozna a játékba, ha Pókemberként száguldozhatnánk egyik pontból a másikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretted a Spider-Man's Web Shooterst?

  • 38 %
  • 63 %