RMR: Megvannak az első továbbjutók, a Sangal a kiesés szélére került

RMR: Megvannak az első továbbjutók, a Sangal a kiesés szélére került

A MOUZ és a Sangal is az ellenfeleikre várnak, mutatjuk, kiket kaphatnak a 4. fordulóra!

IEM Road to Rio európai RMR-jainak harmadik napján a Sangal kikapott a Heroictól (Inferno 6:16), a MOUZ pedig megverte a K23-at (16:10). A Sangal veresége azt jelenti, hogy koryék 1-2-re állnak a svájci csoportkörben és egyetlen Bo3-as vereség választja el őket a kieséstől. A B-RMR 3. fordulójának csak ma délelőtt lesz vége, így nem tudni még, hogy ki lesz az ellenfelük az Illuminar, a K23 és a HEET közül. De ha a következő meccset meg tudják nyerni, akkor a továbbjutásért küzdhetnek vasárnap. A MOUZ viszont két esélyt is kapott a továbbjutásra a tegnapi győzelem miatt, szombaton a Vitality vagy a Heroic ellen fognak játszani várhatóan. Bo3-ban lehet esélyük bármelyikük ellen, de nem lesz egyszerű.

A magyarok helyzetén túl a tegnapi játéknapon már megkerültek az európai és az amerikai régiók első továbbjutói is. Az A-RMR-on a NIP 2-1-re megverte a Cloud9-t, a FaZe pedig két hosszabbításos pálya után kerekedett felül a Sprouton – szerencsére karrigant nem érdekli, hogyan nyernek, amíg nyernek. A B-RMR-on a NAVI könnyedén legyőzte az Outsiderst egy legend spotért, ma délelőtt pedig vagy a BIG, vagy az ENCE csatlakozik hozzájuk. Az amerikai RMR-on az EG és a Liquid lettek az első Major-résztvevők, vasárnap játszanak majd azért, hogy eldőljön, ki lesz közülük legenda.

A-RMR tabellája

B-RMR tabellája

A MAGYAR KÖZVETÍTÉS MENETRENDJE

Kövessétek élőben, magyar nyelven az IEM Road to Rio európai RMR-jait az Esport1TV Twitch csatornáján, valamint az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

10.07. - péntek

11:00 - ENCE vs BIG (továbbjutási meccs)
14:30 - Spirit vs Bad News Eagles (továbbjutási meccs)
18:00 - G2 vs GamerLegion (kiesési meccs)

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!