A legjobb ingyenes videojátékok erre a borús hétvégére

Bőven van mivel elütni az időt ezen a hétvégén is.

Bár a 20 Celsius-fok körüli hőmérséklet kellemes október elején, nyirkos és szeles időjárással párosítva már nem annyira. Mi most inkább otthon maradtunk, kényelmesen, melegben ültünk le kedvenc játékaink elé. Ha te is így tennél, de valami ingyenesre vágysz, van egy jó hírünk! A hétvége tele van ingyenesen játszható játékokkal.

PC

Ahogy mindig, PC-n most is bőséges a kínálat. Az Epic Games Store két játékot is ingyen ad most, melyekkel már a halloweeni hangulatra készítik fel játékosaikat. Megjelent a friss Prime Gaming csomag is, melyben olyan játékok szerepelnek, mint a Fallout 76 vagy a Total War: Warhammer II és ha mindez nem lenne elég, még Steamen is találunk kihagyhatatlan ajánlatokat. Egész hétvégén ingyenes például a Humankind és a Mordhau is!

PlayStation

Néhány napja, október 4-én élesedett a PS Plus októberi adagja, ami 3 remek játékot foglal magába. A prímet egyértelműen az Injustice 2 viszi, ami a Mortal Kombat alkotóinak munkája, csak épp kevesebb benne a kettétépett karakter, annál több a DC-hős vagy gonosztevő. A Superhot az utóbbi évek egyik legegyedibb és legizgalmasabb FPS-e, ha csak kicsit is érdekelnek a lövöldözős játékok, mindenképpen próbáld ki. A sort pedig a 2021-es Hot Wheels Unleashed zárja, ami elsőre bugyután hangozhat, pedig a tavalyi év egyik legnagyobb pozitív meglepetése volt.

Xbox

Szintén hármas csomaggal jelentkezik a Free Play Days is, az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők október 11-ig pörgethetik ingyen a Fallout 76, az Outcast Second Contact és a Lawn Mowing Simulator játékokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!