A Call of Dutyból érkezhet a VALORANT új játékmódja

A Call of Dutyból érkezhet a VALORANT új játékmódja

Végre egy kis vérfrissítést kaphat a játékba.

Ügynökök, pályák, nerfek, buffok, skinek... álltalában minden VALORANT frissítést alaposan megpakolnak a fejlesztők, de új játékmódokat ritkán látunk. Szerencsére, ha hihetünk a legújabb szivárgásoknak, hamarosan azt is kapunk majd, hiszen végre megjelenhet a VALORANT várva várt beépített bajnokság módja!

Jó ideje tudjuk már, hogy valami ilyesmivel készül a Riot, ám sosem mondtak hivatalos megjelenést vagy egyáltalán részleteket. Persze kisebb-nagyobb információk folyamatosan szivárogtak, miknek hála nagyjából már képet öltött előttünk az új játékmód és ha minden igaz, már nem is kell sokat várnunk rá.

A játékmód nagyban hasonlít majd a LoL Clash nevezetű módjára. Duók játszhatnak majd egy ingame generált, egyenes kieséses ágrajzú bajnokságban, ahol minél előrébb jutsz, minél jobb eredményt érsz el, annál több és annál értékesebb jutalom vár rád. Aki játszott az utóbbi évek Call of Duty játékaival, onnan is ismerős lehet ez a felállás. A legfrissebb szivárgás szerint az új játékmódhoz új rangok is dukálnak majd, a párokat csak ezen játékmód statisztikái alapján sorsolja majd össze a játék.

A játékmód ágrajzának egy korai bemutatása

Sőt, a friss szivárgások szerint bár még gőzerővel dolgozik a játékmódon a Riot, azt még 2022 vége előtt meg akarják jelentetni. Szeretettel és izgalommal várjuk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!