Bemutatkozott a VALORANT új ügynöke, akit mintha ScreaMről mintáztak volna

A belga headshot machine mintha modellt állt volna az új karakterhez.

Korábban még a Mage kódnévre hallgatott, ám jó ideje tudjuk már, hogy a VALORANT 21. ügynöke Harbor lesz. Tegnap este be is mutatkozott az új karakter, a játék legújabb Controllere, akinek képességei a víz körül forognak, bár ezeket még nem leplezték le hivatalosan.

Persze a bemutatkozó videó már árulkodó. Láthattunk valamilyen gránátot nála, ami egyértelműen sebzi az ellenfeleket és persze manipulálja majd a vizet, de hogy pontosan milyen formában, az egyelőre rejtély. Amit már láthattunk az egy fal, ami nem csak útját állja az ellenfeleknek, de a felé száguldó lövedékeket is felfogja.

Őszintén szólva, kicsit olyan érzésünk van, mintha ez már a hatodik ugyanolyan karakter lenne, gránáttal, falakkal és területkontrollal. Most éppen egy vízfalat használ a karakter, nem tüzet, füstfelhőt, stb. Az egész karakter olyan, mintha Astra és Viper kombója lenne. Ráadásul az indiai karakter küllemre sem túl egyedi, sőt, éppen olyan az arca, mintha a CS:GO egykori headshot machine fenegyereke, Adil "ScreaM" Benrlitom lenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!