CS:GO: Hibátlan napot játszottak torzsiék Rotterdamban

CS:GO: Hibátlan napot játszottak torzsiék Rotterdamban

Sima MOUZ-győzelem várható még a Major előtt?

Pár napja még ez európai RMR-tornán vették sikerrel az akadályokat torzsiék. Végül sikerült maguknak kivívni a továbbjutást, így 2019 után újra lesz magyar játékos a Major színpadán, újra lesz magyar matrica a játékban! Nincs már sok az IEM Rio kezdetéig, egy kis pihenés ugyan belefér még, de most már mindennél fontosabb a gyakorlás, a legerősebb és legújabb körök tökéletes betanulása.

A MOUZ olyan szerencsés helyzetben van, hogy éles helyzetben készülhetnek, hiszen tegnap kezdték meg szereplésüket az ESL Challenger Rotterdam versenyén, ahol bár legtöbb ellenfelük nem jutott ki a Majorre, azért gyakorolhatnak majd az ENCE és az Outsiders ellen is.

Ellenük még nem játszottak tegnap, hiszen csoportjukban a Movistar Riders, az Eternal Fire és a Nixuh található. Ahogy azt illik és ahogy azt a papírforma jósolta, a MOUZ gond nélkül dominálta le az A csoportot. Különösebb fejfájás vagy taktikai nehézséges nélkül, 16-2-re és 16-8-ra verték a Nixuh és a Movistar ötöseit. Tökélétes önbizalom növelő meccsek voltak ezek, melyek után torzsiék máris bejutottak a rájátszásba. Ott már egy szinttel nő majd a tét.

Az ENCE már biztos ott lesz a legjobb négy között, velük már egy egész jó meccset játszhatnak majd. További két hely is kiadó még a rájátszásban, amikért az A csoportból a Movistar, az Eternal Fire és a Nixuh is játékban van még, a B csoportból pedig csak a Fluxo és az Outsiders, miután tegnap este a TeamOne kiesett.

Ma is magyar közvetítéssel élvezhetitek a meccseket. A Nixuh és az Eternal Fire összecsapása már zajlik, de pályára lép még ma az Outsiders a Fluxoval szemben és a Movistar Riders is, akik éppen ellenfelükre várnak. Az ESL Challenger magyar adását itt követheted!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hltv.org

Kövess Minket!