Overwatch 2: Egy bugnak hála akár hosszú ideig a meccsben ragadhatunk

A problémával sajnos egyre több játékos találkozik. 

A néhány hete indult Overwatch 2 startja nem volt zökkenőmentes, ugyanis a Blizzard szervereit DDoS támadások érték, így napokig nagyon nehezen lehetett csak bejelentkezni a játékba. Ezen kívül persze van néhány idegesítő bug is, Bastion például napokig képes volt szőnyegbombázásra egy glitch miatt, ami temérdek felhasználó életét keserítette meg. 

Habár a fejlesztők igyekeznek minél hamarabb fixálni a felmerülő problémákat, amint megcsinálnak valamit, rögtön jön egy újabb bug. A minap például a játékosok egy igencsak érdekes és idegesítő bugra lettek figyelmesek, amit az Overtime mechanika hívhat életre. Konkrétan arról van szó, hogy elindul az OT, viszont nem jár le és a mérkőzésnek nincs vége, viszont a spawn kapuk bezárulnak, szóval van aki ott ragadhat. 

A szóban forgó esetnél egyik csapat sem akart kilépni, mondván jön a bünti meg az SR levonás, ezért a játékosok kivárták, amíg a mérkőzés magától véget ér arra hivatkozva, hogy túl sokáig tart. Sajnos nem egyedi jelenségről van szó és többen jelezték, hogy hasonló helyzetbe kerültek. Reméljük a fejlesztők minél hamarabb megoldják a dolgot, mert az instabil szervercsatlakozás miatti meccs bukások így is elég játékos élményét tették tönkre korábban. Ti egyébként találkoztatok már a szóban forgó hibával? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!